Cevaplar ve ilginiz için teşekkür ederim. Öncelikle sunucularımı aldığım şirketten gayet memnunum. Neredeyse her gn saldırı yediğim halde sıkıntı yaşamıyorum. Ben aslında anlatamadım yani çok bilgim olmadıgından.
Şimdi benim 6-7 tane sunucum var. Her sunucu da 1 web site var tıkırında calışıyor. Sunucu kurulum özelliklerinde mesela şey seçeneği var: ipv4 upgrade ipv6 upgrade bunlar ücretli 4.45 euro felan. Bunlara hic dolunmadım bilgim olmadıgından. Biraz okudum arastırdım mesela ipv4 şeymiş bana verilen ip sadece ben kullanıyorum ama şu anda ipv4 satın almadıgım için o ip baska sunucularda lullanıyor galiba. Şimdi ben yeni sunucuya 1 değil 4 tane site kurmak istiyprum. Bu ipv4 ü satın aldım elimde 1 adet ip var: 4 tane doman aldım sunucuda 4 tane ftp oluşturdum. Benim anlamadığı şu; her domaini cloudflareye tanıtıyoruz ordaki ns ler alıp domainin ns lere ekliyoruz. Elimde değil 1 ip var. Bu domainlerin kafası karışmıyor mu yani cloudflare hep aynı ns veriyor domain hangi frp benim nasıl anlıyor sonucta hepsinin ip aynı