Cuneydinho adlı üyeden alıntı

Hocam demo siteyi baz almak nedir ya? Sen pazarcı ol ve domates sat. Tezgahın önüne çürük domates koyar mısın? O bir vitrin site ve her bir nesneyi adamlar optimize ediyor. Bilmiyorlar mı senin test edeceğini? Arkadaş kesinlikle haklı, dinamik sayfanın testi olmaz, bunun sonucu sizin söylediğiniz gibi öyle rüya sonuçlar vermez :)
Kolay gelsin.


Demo siteler büyük çoğunlukla optimize edilmez veya çok az optimize edilir. Görünen o ki wordpress temaları hakkında fikirleriniz hatalı. Wordpress demoları evet, bir vitrindir. Bu bir vitrin olduğu için gelistiriciler özellikleri kısıtlamak yerine özellikleri olabildiğince yükseltmeyi tercih ederler. En basit haliyle, yüksek çözünürlükte resimler yüklerler ki, site göze daha hoş görünsün.

Dinamik sayfanın testi olmaz değil, dinamik sayfa statik sayfa ile karşılaştırılamaz. Şöyle düşünün, photoshop ile paint karşılaştırma yapmak için denk olabilir mi? Veritabanı da buna benzer şekilde çok gelişmiş özellikler eklemeye yarar, ancak statik sitelerde veritabanı yoktur. Wordpress'te yarı statik veya tam statik kullanım şekilleride mevcut. Ancak her tema ve özellikle gelişmiş özelliklere sahip temalar buna uyum gösteremez. Yine merak ediyorsaniz yanitlayayim, yeterlo tecrübeniz varsa newspaper'ı statik şekilde kullanmakta mümkündür.

Eğer benim önce ki cevaplarım üzerinden yanitlamak gerekirse newspaper oldukca fazla veritabanı bağlantısı içerdiği için diğer temalara göre daha dinamiktir. Ancak wordpress zaten dinamiktir. Static wordpress kullanmak neredeyse hiç önerilmeyen bir şeydir. Çünkü photoshop özelliklerini paintte kullanamazsınız.