tolhur adlı üyeden alıntı

Maalesef iletişim böyledir işte, diyaloğa kötü başladığınız için kötü devam edecektir. Siz nasıl ki karşıda ki kişinin bilgi ve birikimini tiye alırsaniz, sizinkileride başkaları tiye alma girişiminde bulunacaktır. Karşılıklı iletişim, özellikle bu gibi yazili iletişimlerde duygular ifade edilemediği icin daha zor. Baska bir konuda daha düzgün başlayan bir iletisim ile tartişırsak daha güzel sonuçlar alabiliriz.

Amacım kimseyi küçük görmek, saygısızlık etmek değil, aksine burda karşılıklı olarak yanlışlarımızı düzeltmek. Umarım bu yazdiklarimıda önceki cevabın gibi art niyetliymişim gibi değerlendirmezsiniz.

Temanın optimizasyon konusuna gelirsek optimize edilmemiş kısımlarıda gördüğünüze eminim, bu nedenle konuyu daha fazla uzatmanın (özellikle konu amacinin disina cikmaya basladigi bir noktaya geldigimiz için) herkes için anlamsız olacağını düşünüyorum.

Herkese iyi çalışmalar

Az önce de diğer arkadaşa belirttiğim gibi, sen ben ile ben saygı sınırları çizmiyorum. Yaşadığım kültürdeki saygı gelişiminden olsa gerek. Bu tür platformlarda ne **************lar, ne saygısızlar ile karşılaştık siz'li biz'li konuşup herşeyi yapan, öyle değil mi?

İletişim konusundaki yorumunuz için teşekkür ederim, hemfikiriz.