Cuneydinho adlı üyeden alıntı

Oradaki "sen" şahsın değildi, tema sahibine ithafendi, üzerine alınman abesle iştigal. Lakin üslubuna bakarak çok da hatalı olmadığını görüyorum bu bir. Bilgi paylaşım platformu olduğu gerçeği konunun nesini değiştiyor ? Sahip olduğun bilginin hatalı olduğu ihtimalini düşünmek neden bu kadar geriyor? Konuyu alıntılama konusunda acemiyim, bir önceki yanıtladığım arkadaşa verdiğim örnek senin içinde geçerli.

Bu arada yaşadığım kültür gereği sen gibi "siz" ile "biz" ile "sayın" ile saygı gösterme saçmalığının buralarda karşılığı yok. İnsanlar sizli bizli konuşup her türlü hadsizliği yapıyorken hele.. O yüzden karşındaki insanın niteliğini bilmeden, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma çabanızdan sonra kendinle çelişirsin. "Bu işlerden hiç anlamadığınız belli" ye istinaden.

Hep birlikte güzel rüyalara :)


''şahsın'' derken aynı usluba devam ediyorsunuz. Üstelik beni muhatap almayın derken?

Çok merak ediyorum; siz ilk kez yolda karşılaştığınız birine ''sen'' diye hitap edebilme cesaretini bulabiliyormusunuz yoksa klavyeden salladığınız için mi bu şekilde?

''Saygı gösterme saçmalığı'' dediğiniz husus medeni insanların yaptığı içten gelen bir niyettir. Saygı olmadan sevgi olmaz, dolayısı ile saygının olmadığı yerde böyle basit usluplar olur.

Haddinizi aşmayın dedikçe benim sabrımı zorlamaya devam ediyorsunuz.

Ben uzman olduğum bir konuda fikir beyan etmişim ve bunu kanıtlarla sunmuşum. Sizin gibi saçma bir kıyaslama yapmadan üstelik. Daha bana laf yetiştirmeye çalışmayın.

Sizi engelli listeme aldım zaten.

Ama bunu bırakayım; belki bazılarını okur da kendinize bir paye çıkarırsınız?

yazı ile birini küçümsemek