Arkadaşlar merhaba. Kendi evimde tamamen el emeği göz nuru olarak üretimini yaptığım cosplay aksesuarlarını bu konu altında satıyorum. Ürünlerin yapımı bittikçe buraya ekleyeceğim.

Kont Drakula Maskesi



İster yüzünüze takıp eğlenin ister duvarınıza süs olarak asın. Kont Drakula yüzyıllardan günümüze gelen tarihin önemli figürlerinden bir tanesi. Korkunç görünüşü ile karanlık kostümünüzün önemli bir parçası da olacaktır. Esnek olduğundan dolayı oldukça dayanıklıdır. Yüksek kuvvet uygulamadığınız sürece kırılmaz ve parçalanmaz. Normal bir yetişkinin kafa ölçüsünden de büyük olduğu için maske olarak taktığınızda kafanız görünmez. İstediğim fiyat 200 TL'dir. Shopier üzerinden kredi kartıyla da alım yapabilirsiniz.

Ürünün Shopier sayfası için tıklayınız

Tarihi Viking Baltası



Tarihi filmlerde kullanılan eski çağ Viking baltası. Duvarınızda süs olarak sergileyebileceğiniz özellikte, orijinaline sadık kalınarak yapılmıştır. Üzerinde tribal işleme mevcuttur. Herhangi bir kesici ve parçalayıcı özelliği yoktur. Tamamen EVA'dan üretilmiştir. Esneme özelliği vardır. Yüksek kuvvet uygulamadığınız sürece kırılmaz ve parçalanmaz. Boyama işlemi yüksek kaliteli doğa ve insan dostu boyalarla yapılmıştır. Tamamen el yapımıdır. İstediğim fiyat 200 TL'dir. Shopier üzerinden kredi kartıyla da alım yapabilirsiniz.

Ürünün Shopier sayfası için tıklayınız

For Honor - Warden Şövalye Miğferi



Üzerinde onlarca savaştan çıkmışçasına izler taşıyan Warden miğferine yurtdışı fiyatlarıyla karşılaştırıldığında son derece uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz. Ürün sıfır ürün olup kendi üretimimdir. Ağır demir görünümlü olmasının aksine oldukça hafif ve dayanıklıdır. Ön korumalığı sabittir açılmaz ancak esnek olmasından ötürü kolay bir şekilde kafanıza geçer. Ölçü olarak 7-18 yaş aralığındaki tüm çocuklar için uygundur. Yetişkinlerde ise alın bölgesinden kaş üzerinden ölçülen kafa çapının 57 cm ve altı olması gereklidir. İstediğim fiyat 350 TL'dir. Shopier üzerinden kredi kartıyla da alım yapabilirsiniz.

Ürünün Shopier sayfası için tıklayınız

Persona 5 Joker Maskesi



Bilgisayar oyunu severler tarafından takip edilen önemli oyunlardan bir tanesi de Persona 5. Bu oyunda kullanılan maskeler ise en çok bilinen ve en çok rağbet gören maskeler. Özellikle Persona 5 Joker maskesi sadeliği ile insanlar tarafından tercih edilmekte. Joker maskesinin esneme özelliği vardır. Yüksek kuvvet uygulamadığınız sürece kırılmaz ve parçalanmaz. EVA'dan üretildiği için çok hafiftir. EVA insanlara zarar vermeyen dayanıklı bir maddedir. Boyama işlemi yüksek kaliteli doğa ve insan dostu boyalarla yapılmıştır. Tamamen el yapımıdır. İstediğim fiyat 70 TL'dir.

Ürünün Shopier sayfası için tıklayınız