-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Yazılım Pazarlama
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, elimde yaklaşık 20 tane kaynak kodu (php script, android & ios) var, satmak istiyorum ama satamıyorum. ***'da satışa başlayacaktım ama zor. Birincisi site içerisinde (tam üye değilim, oturumsuz inceliyorum siteyi) güvensizlik var kimlik vb. doğrulamalar olmasına rağmen, ikincisi satmak için 5 ticaret olması gerekiyor ama ona harcayacak param birkaç satış yapmadan maalesef yok, e satış yapamayınca para kazanamıyorum, başka sitelerden de alışveriş yapmıyor insanlar. Ne yapacağım ben ? Bir fikir verim lütfen yada işbirliği teklifi olanlar konuya yazabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu işi forum sitelerinden yapmak yerine kendinize basit bir site oluşturun, elinizdeki script'leri lisanslayıp siteniz üzerinden satış yapın. Bu işi yapan sitelerle anlaşıp küçük komisyonlar vererek sitelerinde yayınlanmasını sağlayın. Yakın zamanda bununla alakalı bir projemiz olacak. Seve seve sitemizde bulundurmak isteriz.
Masal Oku
Çocuk Masalları
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ilginç 20 yazılım var ama para yok :)
Size ait olmadığını düşünüyorum satın alma hakları size ait değildir hal böyle olunca satışı yasak olur bu eylemlerin...