tolhur adlı üyeden alıntı

Çok fazla firma var aslında tek bir firma önermek zor. İhtiyaca göre değişiyor diyebiliriz.

Reseller veya hosting için Veridyen, odeaweb, gofasthost veya hostlab tercih edilebilir.

Vps için gofasthost'tan daha uygun fiyatlı bulacağınızıda pek sanmıyorum. Hostlab aslında uzun süre çalıştığım bir firma değil ama son dönemlerde cloudflare railgun desteğinin epey ses getirmesi nedeniyle hostlab ilgi çekiyor. Diğer hosting firmaları tr lokasyonda railgun desteği verirken hostlab almanya lokasyonda da bu hizmeti sunuyor. Cloudflare'ın tr lokasyonda ufak tefek sorunlar yaratıyor olması nedeniyle railgun tercih ederseniz almanya lokasyon avantajlı olacaktır.

Elbette bir çok güvenilir firma var, tek tek inceleyip karar vermeniz gerekir. 2cpu 2gb ram olan bir hosting veya reseller sizin için yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Yinede şuan ki mevcut sunucu özelliklerinizden daha yüksek olması gerektiğini söylemekte sakınca yok sanırım. Yinede tam yeterli bir sunucu almak için satın almadan önce firma ile mevcut kullanım bilgilerinizi paylaşın, size uygun bir paket sunacaklardir muhakkak.

Ben şuan da aşağıdaki şirketin en sonundaki paketi kullanıyorum. Dediğiniz özellikleri var.
https://www.cenuta.com/limitsiz-sinirsiz-hosting