Konuya ilişkin gelişme olduğunu sizlere bildirmek için açıklama yapma ihtiyacı duydum.

Herkese merhaba,
Google Adsense ile ilgili konunun erbabı kişilerinde yardımıyla onay almak için eksik veya fazlalık ne varsa site üzerinde giderilmeye çalışıldı. Son yapılan düzenleme ile diğer reklam şirketlerine ait kimlik kodu da olmak üzere tüm kodları kaldırdığımızın ardından başvuruyu tekrar yaptığımızda aldığımız sonuç az önce neticelendi.

Sonuç olarak buradaki arkadaşlarımı dinleyerek, onların konuyla ilgili tecrübelerinden, deneyimlerinden bilgi alarak site üzerinde yapılan değişikliklerin ardından maalesef üzülerek söylemeliyim ki; yerel haber sitemiz olumsuz sonuçlandırıldı.

Bu konuyu açarken, ekran görüntüsü olarak sizlere neden onay alamadığımızla ilgili açıklamada bulunmuştuk. Akabinde de harfi harfine metni de buradan sizlere göndermiştik.

Aşağıdaki metin Google Adsense'den gelen açıklamadır;

"Sitenizde sitenizin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen bazı politika ihlalleri bulduk.

Düşük değere sahip içerik
Siteniz henüz Google yayıncı ağında kullanılmak için gereken ölçütleri karşılamıyor. Daha fazla bilgi için aşağıdaki kaynakları inceleyin:

Minimum içerik gereksinimleri
Sitenizin benzersiz ve yüksek kaliteli içerikle iyi bir kullanıcı deneyimi sunduğundan emin olma
Zayıf içerik için web yöneticisi kalite yönergeleri
Web yöneticisi kalite yönergeleri"


Yerel haber sitesine girilen içeriklerin %40'ı yerel kurum ve kuruluşlara ait kaynaklardan, %50'si ajanslardan ve %10'u ise tarafımızca gündeme ilişkin yerel konumdaki konularla ilgili haber içeriği üretimidir.

Sitemizi incelemeniz için https://www.buguncarsamba.com adresini buraya bırakıyorum. Önerileriniz nedir, olumlu sonuçlanabilmesi için daha neler yapabiliriz?