6 Yıldır su, su arıtma, çevre sağlığı, iklim vb. konuları olan blog web sitemden kendi kategorinize uygun tanıtım yazısı yayınlama olanağı veriyorum. bu işlemi ilk defa yapıyorum ve girilen tanıtımlar tamamen kalıcıdır. sitenin tüm alanına web sitesinin konusu ile alakalı içerik girebilirsiniz. yalnız web sitenin konusu dışındaki içerikleri GRUPLAR BÖLÜMÜNE girmeniz gerekli aksi halde yayınlanmaz.

1. web sitenin konusu ile alakalı içeriği soru sor kısmından girebilir veya blog kısmından post olarak da girme şansınız vardır. sitenin konusu ile alakalı içerikler reklam amaçlı değil backlink amaçlı girmeniz tavsiye edilir. faydalı bir içerik girip içeriye linkle me yapabilirsiniz.

2- Gelelim asıl konuya web sitenin içeriği ile alakalı olmayan yazıları grup bölümüne nasıl gireceksiniz. öncelikle kendi sektörünüze ait bir grup yoksa önce bir grup oluşturuyorsunuz. sonra o gruba içeriğinizi istediğiniz kadar girebilirsiniz. herhangi bir sınır koymadım.

https://www.galiparduc.com/groups-page/ bu linkte sitenin yan menü alanında yeni grup oluştura tıklayıp ilerleyebilirsiniz. takıldığınız noktalarda yardımcı olurum. grup eklemek ve gönderi yayınlamak için üye olmanız gerekli.

BU WEB SİTESİNİ ÖZEL BİR SUNUCUDA BARINDIRIYORUM SİTE HIZI İLE ALAKALI YORUMLARINIZI DA BEKLİYORUM. (SUNUCUYA AYLIK 200 USD VERİYORUM 3 SİTE BARINDIRIYORUM)

TEKRAR SÖYLÜYORUM SİTENİN KONUSU DIŞI GÖNDERİLERİ BOŞUNA SORU SOR VE POST GÖNDERİDEN YAPMAYIN YAYINLANMAZ. +18 siteler ve içerikler yayınlanmaz