Merhaba Arkadaşlar,

PHP ile Destek(Ticket) Sistemi yapım serisi çekiyorum.

Web Programlamaya yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak ve birşeyler öğretmek adına yaptıklarımı açıklayarak videolar çekiyorum.

Bu video sayesinde neyin nasıl yapıldığı hakkında bilginiz olacak ve pratikte öğrenmiş olacaksınız.

Uzun yıllar önce başka videolar'da çekmiştim fakat bazıları yarım kaldı.

19 Temmuz 2021'de yeni seriye başladım. Umarım faydalı bir seri olur.

Destek (Ticket) Sistemi Serisi - Bölüm 7 (Şifre Yenileme İşlemleri ve Güvenlik) (26.07.2021)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Destek (Ticket) Sistemi Serisi - Bölüm 6 (ŞİFRE SIFIRLAMA MAİL GÖNDERME İŞLEMLERİ) (25.07.2021)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Destek (Ticket) Sistemi Serisi - Bölüm 5 (Şifre Sıfırlama Kod fonksiyonu ve Tabloyu ayarladık) (23.07.2021)

PHP Destek (Ticket) Sistemi Serisi - Bölüm 4 (Mail Şablonu Yapımı) (22.07.2021)

PHP Destek (Ticket) Sistemi Serisi - Bölüm 3 (PHP Kodlama ve Veritabanı oluşturma) (21.07.2021)

PHP Destek (Ticket) Sistemi Serisi - Bölüm 2 (Şifremi Unuttum, Şifremi Yenile) (20.07.2021)

PHP Destek Sistemi - Bölüm 1 (19.07.2021)

Spam Olmaması açısından tüm video serisini bu konu üzerinden paylaşacağım.

Eğer sizinde önerileriniz veya sistemde şunlarda olsun dedikleriniz varsa yorum olarak yazabilirsiniz.