Yaş/Cinsiyet
28 / E
Meslek
Web Developer
Ad Soyad
V** K**
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
PHP ile Destek(Ticket) Sistemi yapım serisi çekiyorum.
Web Programlamaya yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak ve birşeyler öğretmek adına yaptıklarımı açıklayarak videolar çekiyorum.
Bu video sayesinde neyin nasıl yapıldığı hakkında bilginiz olacak ve pratikte öğrenmiş olacaksınız.
Uzun yıllar önce başka videolar'da çekmiştim fakat bazıları yarım kaldı.
19 Temmuz 2021'de yeni seriye başladım. Umarım faydalı bir seri olur.
Destek (Ticket) Sistemi Serisi - Bölüm 7 (Şifre Yenileme İşlemleri ve Güvenlik) (26.07.2021)
VIDEO
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Destek (Ticket) Sistemi Serisi - Bölüm 6 (ŞİFRE SIFIRLAMA MAİL GÖNDERME İŞLEMLERİ) (25.07.2021)
VIDEO
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Destek (Ticket) Sistemi Serisi - Bölüm 5 (Şifre Sıfırlama Kod fonksiyonu ve Tabloyu ayarladık) (23.07.2021)
VIDEO
PHP Destek (Ticket) Sistemi Serisi - Bölüm 4 (Mail Şablonu Yapımı) (22.07.2021)
VIDEO
PHP Destek (Ticket) Sistemi Serisi - Bölüm 3 (PHP Kodlama ve Veritabanı oluşturma) (21.07.2021)
VIDEO
PHP Destek (Ticket) Sistemi Serisi - Bölüm 2 (Şifremi Unuttum, Şifremi Yenile) (20.07.2021)
VIDEO
PHP Destek Sistemi - Bölüm 1 (19.07.2021)
VIDEO
Spam Olmaması açısından tüm video serisini bu konu üzerinden paylaşacağım.
Eğer sizinde önerileriniz veya sistemde şunlarda olsun dedikleriniz varsa yorum olarak yazabilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
VBA Developer
Yaş/Cinsiyet
- /
Meslek
** **
Ticaret
0, (%0)
başarılarının devamını diliyorum kardeşim ama kaynak dosyaları vermiyeceksin :) verirsen videoyu izlemez ogrenmez alır kopyalar geçer :) izliycek tek tek sen ne yazdıysan yazını kopyalıycak o ara istesende istemesende ogrenicek :) yanlışsam yanlışsın de :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yaş/Cinsiyet
28 / E
Meslek
Web Developer
Ad Soyad
V** K**
Ticaret
0, (%0)
Doğru diyorsun aslında :D 3.Bölümde de vereyim sonra vermicem :D
Merhaba Arkadaşlar,
Php ile Destek (Ticket) sistemi yapım serisinde 3.Videoyu da yayınladım.
Bu videoda artık PHP kodlamasına ve Veritabanı işlemlerine girdik.
3.Videoda kayıt olma işlemlerini yaptık.
VIDEO
Kaynak Dosyaları: kodlattir.com/uploads/projects/ticket-3.rar
VBA Developer
Yaş/Cinsiyet
45 / E
Meslek
bilgisayar mühendisi
Ad Soyad
M** E**
Ticaret
0, (%0)
çok güzel faydalı olmuş . bir de admin dashboard temaların kullanımı ile nasıl bir çalışma yapılabileceğine ilişkin bir video da faydalı olur derim
Yaş/Cinsiyet
28 / E
Meslek
Web Developer
Ad Soyad
V** K**
Ticaret
0, (%0)
Hmm düşünebilirim. Güzel bir projeyle admin panelinide gösteririm ney nasıl yapılıyor gibi. Şuanlık bu projeyi bitirmeye odaklandım tahminimce en fazla 20 video ile bu seriyi noktalayacağım. 10'ar dakikalık max. 15dklık videolar şeklinde
VBA Developer
Yaş/Cinsiyet
28 / E
Meslek
Web Developer
Ad Soyad
V** K**
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
PHP ile Destek (Ticket) Sistemi Serisinde bölüm 4 bitti.
Bu bölümde kullanıcılara göndereceğimiz maillerin, mail taslağını yaptık.
Artık videolar'da kaynak kodları paylaşmamaya karar verdim. İzleyerek aynılarını yapabilirsiniz. Çünkü direkt kodları indirmek size birşey katmaz.
VIDEO
İstekleriniz,önerileriniz için yorum atabilirsiniz.
VBA Developer
Yaş/Cinsiyet
22 / E
Meslek
Öğrenci
Ad Soyad
M** K**
Ticaret
0, (%0)
Emeginize sağlık hocam ♥ devamını dört gözle bekliyorum...
Yaş/Cinsiyet
41 / E
Meslek
Elektronik Haberleşme Tek.
Ad Soyad
T** A**
Ticaret
0, (%0)
Youtube platformunda başarılar dilerim. İnşallah beklediğiniz ilgi ve alakayı görürsünüz.
Yaş/Cinsiyet
28 / E
Meslek
Web Developer
Ad Soyad
V** K**
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar, PHP ile destek sistemi serisinde 5.videoda veritabanında TBLHASHCODE adında bir tablo oluşturduk ve kullanıcının şifre sıfırlamak için gönderdiği isteği veritabanında şifreli bir kontrol yaptırmak için gerekli verileri aldık. PHP ile otomatik şifre üretici bir sistem yaptık. Bu sayede otomatik olarak bir şifre üretiyor. Bu şifrenin uzunluğunuda kullanıcıya serbest bıraktık. Bu sayede istediği karakterde şifre ürettilebilecek.
VBA Developer