Önyargılı davranmakta haklı mıyım bilmiyorum ama, bana güven vermediniz.
Merhaba Kullanıcı,
En baştan başlayalım ben bu projeyi ilk olarak bir "adult" sitede yapmış bulunmaktaydım. Fransa'da ikamet etmem ve Fransa altyapısını kullandığım için hiçbir sorun gözükmüyordu. Temel mantığımızda video izle, video izlediğin süre ve sayısı kadar matematiksel bir algoritma ile ziyaretçilerimize para kazandırıyordum, maalesef ki reklam altyapısı olarak TR reklamı kullandığım için gün geçtikçe bana verilen ücret kesildikçe bende kullanıcılara pek fazla yansıtamadım. Yanlış hatırlamıyor isem 5000'den fazla üye, yaklaşık programdan para kazanan 700'den fazla üyem vardı. Velev ki Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde sitemizin erişimi kapanmasaydı bu sistem sadece bu sitede devam edecekti. Tabii ki vatan önce gelir, bir bildikleri vardır. Bende bu projeyi burada böyle bir sistemde son verip yeni projelere yelken açmaya başladım.
Konumuza dönecek olur isek,
Bu projenin alt yapısını direkt Google Adsense geliri olarak kurduk ve ben buradan Google dışında hiçbir kimse ile temas kurmadan kendi karımıda alarak direkt sistem üzerinden müdahale olmadan insanlara para kazandırıyorum. Tabii ki anlaşılacağı gibi makaleler benim siteme ziyaretçi çekecek ve %50'ye varan ortaklığımızda bende insanlara para kazandırmış olacağım.
Sevgiler.
hececiler.com