forumbey adlı üyeden alıntı

TR'de maalesef Youtube yüzünden, ha bir de saçma haber siteleri yüzünden zaten herkes Adblock'a yöneliyor. Diğer arkadaşların dediği gibi, yabancı içerik daha fazla kazandıracaktır, bunun dışında mobil odaklı sitelerde çok daha fazla kazanıyor.


Tam ben de o konuya değinecektim ki sen benden önce yazmışsın.

Ülkemizde sağolsun büyük medya patronları sayesinde öğrencisi ve web sitelerinden para kazanmaya çalışan benim gibi girişimciler maalesef para kazanamıyor. Örneğin bir blog açtın ve üç beş kazanmaya başladın diyelim hemen sözde haber siteleri ki ben onlara "üçlü çete" diyorum, senin içeriğini alıp evirip çevirip ekliyorlar ve sağolsun Google'da bunu fark edemiyor ve en üstlerde kalıyorlar.

Koskoca hurriyet, milliyet ve sabah gazetelerinin haber siteleri gelmiş "esila isminin anlamı nedir" konusunu siteye eklemiş. Yetmemiş yemek tarifleri, ayak kokusuna ne iyi gelir? kaşkorse kumaş nedir gibi bir çok konuda yazılar yayınlayarak ilk sırayı kapmışlar.

Buradan mutlaka bizimle birlikte bu forumda takılan bu sitelerin editörlerine bir mesajım var. Gözünüz doysun kardeşlerim artık bu araklamacı haberciliği bırakın. Ülkeye ve millete faydalı olacak haberler paylaşın. Bırakın başkaları da ekmek yesin!!!!!!

Google lütfen haber sitesi terörüne bir son ver!!!