reissamet adlı üyeden alıntı

sonucta birşeyler başarmış hocam 50 den fazla büyük sayfaları mevcut. dünya kadarda para kazanıyor. postlar çalıntı veyatta degil . sizde çalsaydınız açsaydınız sayfa sizde bu kadar takipçi yapıp para kazansaydınız.

biraz saygı duyalım.

hahah emek verip üreten adama saygı duymayıp onun içeriğini çalan adama kim niye saygı duysun? çekiliş vaatleri ile milleti gaza getirip bilmem 300 500 tane iphone x çekilişi bmw 116i çekilişi diye çekilişler hazırlayıp her defasında kayıplara karışan kişi kendisi. böyle böyle kitle yapıp kazandı 50 den fazla kitleyi bu sayede oluşturdu. incisozluk'te oluşan bir içeriği, amg ggg aog gibi facebook gruplarının içeriklerini çalarak para kazandı. amerikada yaşıyor olsak içerik ihlali şikayet hakkınız var türkiyede kim ne yapsın? burada çağrı tanerin tek haklı bulunacak tarafı işe erken başlaması(wmaracındaki yazıda) büyük ihtimal o yazıyı da para ödeyerek yazdırdı haber sitelerine vs. de para karşılığı içerik yazdırıp ünlü oluyor adamlar..

enes baturmuş falan onlar hep işe erken başladıkları için şuan o kadar ünlüler hani diyorlar ya biz uğraşıyoruz emek veriyoruz hepsi hikaye video editi dediğin nedir hocam 500 layerlik bir edit 3 4 saat alır almaz o videosu 5m izlense adam 4000 5000$ para kazanıyor. gerçekten video editinde insan üstü uğraşlarla baş eden RADAL isimli yabancı bir youtuber var onun dışında diğerleri 1 saatlik uğraşa 2000 3000$ para kaldırıyor. insana da koyuyor bu.