lostyazilim
tr.link

Pinterest Hk.

7 Mesajlar 1.440 Okunma
acebozum
tr.link

caglark caglark caglarkeskin.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)
Arkadaşlar Pinterest sitesini bir çoğunuz biliyorsunuzdur. Resimlerinizi aktardığınız bir görsel tabanlı sosyal ağ diyebiliriz.

Bende yeni üye oldum ve paylaşımlar yapmaya başladım. Fakat aklıma bir soru takıldı. Mesela microsoftun yeni logosunu teknoloji haberleri boardunda paylaştım ve ya Pes 2013 Brezilya takımlarının olduğu resmi paylaştım. Bu tip paylaşımlar benim açımdan Telif hakkı vb. sorunlara yol açar mı merak ettim.

Ayrıca pinterest hakkında bilgi almak isterseniz buraya bakabilirsiniz : http://blog.tamindir.com/pinterest-nedir-infografik/

Kısaca pr7 siteden resim yoluyla backlink+hit alabiliyorsunuz.

elektronikssl
webimgo

future future Computer Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Computer Engineer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 92 / 153
  • Ticaret 62, (%100)
Telif hakkı açısından sorun yaratmaz tabi ki.

• Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)

future adlı üyeden alıntı

Telif hakkı açısından sorun yaratmaz tabi ki.

Teşekkür ediyorum. Sizde kullanıyor musunuz? Ben mesela Sosyal Esinti için kullanıyorum haberlerin görsellerini ekliyorum ingilizce + Türkçe açıklamasını yapıyorum ayrıca ingilizce + Türkçe başlıkta koyuyorum. Bu sayede hem link + hit kazanabiliyorum. Kullanış amacım sizce doğru mu ve bana yarar sağlar mı?

Ek Olarak: Buda linki : http://pinterest.com/sosyalesinti/

future future Computer Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Computer Engineer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 1165
  • Beğeniler 92 / 153
  • Ticaret 62, (%100)
Pinterest akıllıca düşünülmüş bir sosyal ağ. Yani Flickr gibi resim paylaşabilirken, ayrıca Pin özelliği sayesinde (etiket gibi) resimleri imlemiş oluyorsunuz.
Bildiğim kadarıyla xxx içerikli resimler paylaşılmadığı sürece sıkıntı yaratmaz.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)

future adlı üyeden alıntı

Pinterest akıllıca düşünülmüş bir sosyal ağ. Yani Flickr gibi resim paylaşabilirken, ayrıca Pin özelliği sayesinde (etiket gibi) resimleri imlemiş oluyorsunuz.
Bildiğim kadarıyla xxx içerikli resimler paylaşılmadığı sürece sıkıntı yaratmaz.

Teşekkür ediyorum cevabın ve ilgin için..

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)

Çağlar KESKİN adlı üyeden alıntı

Teşekkür ediyorum. Sizde kullanıyor musunuz? Ben mesela Sosyal Esinti için kullanıyorum haberlerin görsellerini ekliyorum ingilizce + Türkçe açıklamasını yapıyorum ayrıca ingilizce + Türkçe başlıkta koyuyorum. Bu sayede hem link + hit kazanabiliyorum. Kullanış amacım sizce doğru mu ve bana yarar sağlar mı?

Ek Olarak: Buda linki : http://pinterest.com/sosyalesinti/

Hit kazanabilmek için takip edilmek gerekiyor tabii ki. Peki takipçileri nasıl kazanıyorsunuz? Bende kullanıyorum ancak takipçim yok bu yüzden de hit gelmiyor.

• Üyelik 01.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 1125
  • Beğeniler 59 / 243
  • Ticaret 48, (%100)

Ghost adlı üyeden alıntı

Hit kazanabilmek için takip edilmek gerekiyor tabii ki. Peki takipçileri nasıl kazanıyorsunuz? Bende kullanıyorum ancak takipçim yok bu yüzden de hit gelmiyor.

İnanın bana bende bugün kullanmaya başladım. Ama bazı fikirlerim var tabii. Mesela profili incelerseniz pin atarken açıklama ve başlık kısmına ingilizcesini de yazıyorum. Bu sayede dikkat çekmeyi ve anlaşılır olmayı planlıyorum.

Pinterest sitesinin takipçilerinin çoğu yabancı olduğu için ve ülkemizde yeni yeni tanınmaya başladığı için bu yöntemi kullanıyorum. Umarım takipçim artar. Profile girerseniz ne demeye çalıştığımı anlarsınız :

http://pinterest.com/sosyalesinti/

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al