birsevda adlı üyeden alıntı

Doktor röportajları da pek tutmaz. Madem para kazanmak istiyorsun bana ilgi ve alakanı söyle sana o konuda adsense de çok kazandıran kelimeleri söyliyeyim ama şunu da belirteyim 1-2 hafta sonra ben sıkıldım dersen sana derim ki bu iş sabır ve emek ister.

Ha şunu da belirteyim sana imkansız diye bir şey yoktur sen emek harcarsan en büyük rakibini de geçersin bunu defalarca yaşamış biri olarak söylüyorum sana.

Ben tutturamadım. İnsanlar ilgisiz. Röportaj yaptığım kişiler bile sosyal medya hesaplarından paylaşma zahmetinde bulunmuyor bazen. Ben haber sitesi yönetmiyorum ki insanlar kendiliğinden gelsin "acaba ne var, kim ne söylemiş" desin. Paylaşım olmazsa etkileşim olmaz. Facebook'ta beş bine yakın üyesi olan sayfam vardı. Performans raporunda tek tık olmadığını görürdüm çoğu zaman. Twitter gündem etiketleri sayesinde oradan trafik geliyor. Şehir dışına çıkıyordum; Adana, Dörtyol, İskenderun falan. Ama artık iştahım kesilmeye başladı. Zaten bloggerları okuyan, yorumlayanlar yine bloggerlar en çok.

tarantula901 Sesli ve görüntülü yayınlar bana göre değil ya. Orada yapsam yapsam postcast yayınlayabilirim sanırım. :)