Birçok internet kullanıcısının hatta birçok forumdaki üyelerin eğlence mekanı olan Haxball’a yaklaşık 2-3 saattir ulaşılamıyor ve tüm Haxball severler şaşkınlık ve korku içerisinde. Acaba Haxball’a neler oldu?

Haxball forumlarından olan Haxball Türkiye’de akşam saatlerinde açılan konuyu gördüğümüzde diğer Haxball severler gibi bizler de şaşırdık ve gerçek olduğuna inanamadık. Başlarda her ne kadar önemli olduğunu düşünmesek de saatler geçmesine rağmen sitenin halen kapalı olduğunu ve girilemediğini gördükçe biz Magozin ekibini de az da olsa telaş kapladı.

Bazı dedikodu severlerin bize gönderdiği mesajların çoğunda sitenin yapım aşamasında, hilelerin kaldırılacağı veya yeniliklerin geleceği belirtiliyordu. Saatler geçmesine rağmen Haxball’dan da bir mesaj gelmeyince her ne kadar büyük çoğunluk şaşırıp, tedirginleşse de bir çoğunluğu da “önemli bir şey olmayacağını ve en yakın zamanda elbette sitenin açılacağını” söylerken sonunda Haxball’dan açıklama geldi.

Magozin, Haxball'ın Dedikodusunu Yapıyor! - YouTube
(Video ekleyemedim)

Magozin’in fikir ortağı Alişan ile Magozin’in kurucusu Nurçin, Facebook’ta dedikodu yapıyor. Ve işte o anlar :)


Haxball blog’ta, Haxball’ın saldırılar aldığını ve bu saldırıları ne yazık ki önleyemediklerini yazan bir konuyu görünce Magozin’in dedikoducuları olarak rahat bir şekilde nefesimi verdik. Siteye önümüzdeki 24 saat boyunca ulaşamayacağımızı belirten Haxball, oldukça büyük bir saldırı almış olmalı. Böyle büyük bir sitenin saldırı almasına elbette şaşırmıyoruz ancak bir saldırı karşısında bizleri böyle telaşlandırmaları ve 24 saat boyunca açık olmamaları bizi epey sinirlendirdi.

Kaynak : http://www.magozin.com/uzgunuz-haxballa-girilmiyor/