Mintik adlı üyeden alıntı

Mintik battı bu arada. Toparlamaya çalışıyorum. Google konularımı bir türlü indekslemiyor. 4000 sonuç kadar yüklendikten sonra tekrar bütün içerikler siliyor googleden. Deneme yanılma yöntemi ile çözmeye çalışıyorum şuan. O muhabbeti hatırlıyorum. Korona virüs eklentisinin çevirisi hakkında heryerde denk geliyorsun diyen biri vardı acaba Merih miydi diye düşündüm biran. Yine mi dedim kendi kendime. Konu eski olduğu için neredeyse cevap yazmayacaktım. 5 eylülden beri cevap beklediğini görünce uğraşayım dedim :D İyiki de uğraşmışım.


Madem ki iyi birşeye vesile oldunuz, bizde olmaya çalışalım. Ne demişler "terzi kendi söküğünü dikemez." Sizin şu indeks almayan konular hakkında ne yapabiliriz bakalım.
Genellikle içeriklerde kopya içerikler olduğu zaman Google bunları analiz eder ve içerik tam anlamıyla aynı ise ill indeks almış linkin yayınına devam eder, kopya içerik linkini geri planda tutar.

Ne yapılabilir? - linki değiştirmek, içeriği değiştirmek keain çözüm. Konu aynı kalsa bile bu işe yarar. Mantık ise konunun anlatım biçimini değiştirerek özgünleştirmektir.
Eski linki Google Search te URL kaldır adımından kaldırabilirsiniz. Biraz zaman alacaktır ama yine de uğraşmaya değer içerikler olduğunu düşünüyorum.