ayarlar site simgesi değiştir patlamış mısır yap daha iyi olur blogger ın b si gözükmesin bar da.
ikincisi uzun zaman sonra bende döndüm site işlerine ayak uydurması zor oluyor seneler sonra ama bende blogspot çalışcam artık ara verince diğerlerinde siteyi kapama zorunda kalıyor insan masraflardan vesaiere bunda kapa seneler sonra dön bişeycik olmaz :D. bide niche çalışcagım için daha mantıklı geliyor blogspot artık ama bir iki sorunu çözemedim blogspotun yeni arayuzunde google analytic kendıne baglamıs fln onlarıda neyse ne yazıyorsam bunları kaptırdım gitti :D. yani benim blogspot gorusum bu yonde ama blogspotta eski blogspot değil eskiden bloggerda içerik girdin mi bir dakika da içerik alırdı şimdi günler geçti hala indekslemedi google efendi bunlara daha alışamadım mesela. Film siteleri otomatikse yapılıyor daha çok botla felan ama elle manuel giriyosan çektiğin eziyete değmez backlink satarsın pop up satarsın adsense harici cpm kasarsın ama adsense takılamazsın bunuda hesaba katmak lazım.