E-Marketing App
E-Mail Marketing, çağın iletişim teknolojilerine uygun olarak reklam ve tanıtım yapmayı sağlayan, ROI (yatırımsal geri dönüş) ve hedef kitleyle etkileşimi en yüksek olan dijital pazarlama yöntemlerinden biridir. Bütün gün mailleri tek tek yazarak uğraşmak yerine, sağlam bir yol haritası üzerinden uygun maliyetle maksimum getiriyi elde edebilirsiniz. Yapılan bir araştırmaya göre, 100 kişiden 35 i E-Posta kutusunu düzenli olarak kontrol ediyor.


E-Marketing App Size Ne Sağlar?
Ödeyeceğiniz aylık uygun lisans ücretleri ile, tüm müşterilerinize çok kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Binlerce insana ulaşarak ürünlerinizin reklamını yapabilir, gelirinizi hiç olmadığı kadar yükseltebilirsiniz.


E-Marketing App Yetenekleri
Sınırsız SMTP Ekleme
Bu sayede ileteceğiniz e-postalar farklı mail hesapları üzerinden rastgele aralıklarla müşterilerinize iletilecektir. Dolayısıyla limitlere ve spamlara yakalanma ihtimaliniz büyük oranda düşecek, maillerinizin büyük çoğunluğu müşterilerinize sorunsuz bir şekilde iletilecektir.
Sınırsız Müşteri Ekleme
Sınırsız müşteri ekleyebilirsiniz ve E-Mail Marketing yaparken herhangi bir kısıtlama ile karşılaşmazsınız.
Kullanıcı Dostu Arayüz
Tamamen kullanıcı dostu, sade arayüz üzerinden çok basit bir şekilde E-Mail Marketing işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Sınırsız E-Posta Şablonları
Birden fazla E-Posta şablonu oluşturabilir ve belli aralıklarla bu şablonları tetikleyebilirsiniz.
Sade Mailler
Talep ederseniz herhangi bir link veya resim eklemeden sadece yazılardan oluşan E-Posta şablonları oluşturabilirsiniz. Duyurular için bu şablonu kullanabilirsiniz.
HTML Kod Desteği
Oluşturacağınız HTML şablonlar ile, mail içerisine resim, link ekleyebilir tasarım mailleri şablon olarak kaydedebilir ve HTML şablonlarınız ile tanıtım E-Mail Marketing işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Anlaşılır Raporlar
E-Marketing App üzerinden başarılı ve başarısız olan tüm Marketing mailleri veri tabanında depolanır ve E-Marketing App uygulaması üzerinden çok basit bir şablon ile görüntüleyebilirsiniz.
Güncellenebilir, Esnek Yapı
E-Marketing App, MySQL veri tabanı üzerinde çalışmaktadır. Tüm kullanıcılarından FeedBack toplayarak çeşitli güncellemeler çıkartmayı ve E-Marketing App uygulamasını bir adım öteye taşımayı amaçlamaktadır. Esnek ve geliştirilebilir yapısı ile E-Marketing App, istekleriniz doğrultusunda evrimleşmektedir.
Sınırsız Teknik Destek
Satış sonrası ilk kurulumu birlikte gerçekleştirebiliriz. E-Marketing App ile ilgili yaşayacağınız uygulama içi herhangi bir sorunda, lisans süreniz boyunca sınırsız teknik destek alabilirsiniz. Uygulamanın geliştirilmesi için geri bildirimlerde bulunarak lisans sürenizin belli oranda uzatılmasını sağlayabilirsiniz.


Fiyatlandırma
1 Aylık Lisans Ücreti : 24,99 ₺
3 Aylık Lisans Ücreti : 59,99 ₺
6 Aylık Lisans Ücreti : 109,99 ₺


Ödeme Yöntemleri
Garanti Bankası
Papara
ING Bank
Shopier Online Ödeme

Görseller