Herkese merhaba,

2017'de kurduğum sitem ile bir süredir yoğunluğumdan dolayı ilgilenemiyorum. Ancak tamamı özgün yazılardan oluşan sitemdeki konuların pek çoğu iyi sayılabilecek sıralamalara sahiptir. Siteyi yeniden aktif hale getirmek istiyorum. Bunun için bir kazan-kazan formülü düşündüm. İlgilenen arkadaşlar için detaylar: (https://1ahaber.com/misafir-yazar-ol...amen-ucretsiz/ )adresinde yer alıyor.

Yeterince kapsamlı olarak yazdığımı düşünüyorum ama haricen başka bir sorunuz olursa buradan bana yazabilirsiniz. Yazı gönderdiğinizde yine buradan haber verebilirsiniz. Teklifleriniz olursa mail yoluyla veya yine buradan ya da özel mesaj yoluyla benimle paylaşabilirsiniz.

Biliyorum, buradaki şartlar normal bir backlink alımından daha meşakkatli olacaktır. Ancak birden çok avantajı bulunuyor, tamamen ücretsiz olacağı, site açık kaldığı sürece linklerinizin ve yazınızın burada her zaman kalacak olması garantisi (Google tarafından bir ceza verilmezse) ve tamamen doğal yollarla elde edilecek bir backlink kazanacak olmanız bunlardan birkaçı.

Yazacağınız yazılarda bir takım SEO açısından veya redaktif düzeltmeler yapabileceğim hakkımı mahfuz tutarım.

Kısacası tamamen bir kazan-kazan formülü sunuyorum. Hem size, hem bana faydası olacak bir girişimdir.