CloudShopping yeni ekip üyelere ekim ayında ücretsiz 30₺ veriyor.

CloudShopping bir yatırım uygulamasıdır ekibime katılarak ücretsiz 30₺ kazanabilirsiniz.

Ücretsiz 30₺ kazanmak için aşağıdaki linkden kayıt olmak zorundasınız
buraya tıklayıp kayıt olun

Kayıt oldukdan sonra WhatsApp'dan 0531 305 95 90 bu numaraya aşağıdaki mesaj atın;

Beni 983363 numaralı arkadaşım davet etti, başlangıç fonu alabilir miyim ?
Sizin kendi davet kodunuzu istiyecektir ve sonra 30₺ yüklenecektir.

Whatsapp grubuna alırsa oraya girip yatırım yapanları, duyuruları gözlemleyebilirsiniz

Hesabınıza 30₺ yatırıldıkdan sonra ortadaki Alışveriş sepetinden 30₺ lik kilidi açın ve 60 eşleştirme yapın (Auto Clicker kullanabilirsiniz). Günlük şans şarkını çevirin 0,50TL ile 1000TL arası çarkdan para kazandıkdan sonra bakiyeniz ortalama 34₺ olucaktır ban hesabınıza çekebilirsiniz.

Yatırımlarda ise
%150 ye kadar kazanç sağlıyorsunuz. Yatırım yapmak sizin sorumluluğunuzdadır ben sadece 90₺ yatırım yaptım ve şu an günlük 30-50₺ arası kazanıyorum ekiple beraber

Yatırım yapmak isteyenler aşağıda detaylar bulunmaktadır;

IP1 [eBay] Ürün lobi komisyonu %2,5'tur;

VIP1 Ürün Salonu'na yükseltmek için 30 liralık bir hesap bakiyesine ihtiyacınız var. Günde 60 sipariş tamamlarsanız, şu kadar kazanabilirsiniz:
30*0,025, günde yaklaşık 7,5 lira komisyon, ayda yaklaşık 32 lira komisyon kazanabilirsiniz.
VIP2 [allegro] Ürün salonu komisyonu %3'tür;
VIP2 ürünlerine yükseltmek için 1000 liralık bir hesap bakiyesine ihtiyacınız var. Günde 60 sipariş tamamlarsanız, şu kadar kazanabilirsiniz:
1000*0.03, günde yaklaşık günde yaklaşık 30 lira komisyon, ayda yaklaşık 1427 lira komisyon kazanabilirsiniz.
VIP3 [AliExpress] Ürün lobi komisyonu %3,5'tur;
VIP3 ürünlerine yükseltmek için 10,000 liralık bir hesap bakiyesine ihtiyacınız var. Günde 60 sipariş tamamlarsanız, şu kadar kazanabilirsiniz:
10.000*0.035, günde yaklaşık 350 lira komisyon, ayda yaklaşık 18000 lira kazanabilirsiniz.
VIP4 [asos] Ürün salonu komisyonu %4'tür;
VIP4 ürünlerine yükseltmek için 50,000 liralık bir hesap bakiyesine ihtiyacınız var. Günde 60 sipariş tamamlarsanız, şu kadar kazanabilirsiniz:
50.000*0,04, günde yaklaşık 2000 lira komisyon, ayda yaklaşık 112000 lira komisyon kazanabilirsiniz.

CloudShopping Günlük 60 Sipariş Eşleştirme;

Siteye girip ortadaki Alışveriş Sepetine girin VIP1 Ebay'a tıklayın adres vs girin dicek sallayabilirsiniz (VİP1 EBAY en az 30TL ile açılır. Parayı hemen çekerseniz tekrar diğer gün eşleştirme yapabilmek için 30TL yatırmanız gerekir)

​Daha sonra Akıllı eşleştirmeye tıklayın ardından Gönder diyin bunu 60 kere yapıcaksınız ( Play Storeden Auto Clicker programını indirip otomatik tıklatabilirsiniz)

Hesap Detaylarından bir banka hesabı ekleyin ve paranızı çekin genelde ertesi gün yatıyor