Arkadaşlar merhaba durumu size şöyle özetleyeyim çok yakın bir tanıdığım var ve kendisi petshoplara ürün tedarik ediyor toptancılık ile uğraşıyor kendisi beslediğim iki kedim için çok uygun fiyata ürünler veriyor petshopta 70 tl olan kumu 20 tlye alıyorum kendisinden.
Konuya gireyim kendisi e-ticaret ile bu ürünleri satmayı denersem aynı fiyattan bana ürün vereceğini söyledi şimdi avantajlarım şunlar kuzenimin işyerinde çalışıyorum ve aras kargo ile anlaşmamız var sattığım ürünleri kurumsal indirim ile çok uyguna kargo yapabilirim aile apartmanında oturuyorum bina bizim ve giriş katta büyük bir dükkanımız var kirada ancak arka tarafındaki depo boş duruyor oraya ürünleri stok yapabilirim eşim bir şirkette sosyal medya sorumlusu ve kendisi e-ticaret denersem makale ve görsellerde yardımcı olacak ayrıca eşimin kardeşi home office çalışıyor ve gün içinde sürekli olarak takip yapabilecek.
Şahıs şirketi için araştırmalar yapıyorum ancak şahıs şirketi işleri halledilene kadar bana önerebileceğiniz platform var mı satış denemeleri yaparım ve piyasayı az çok tartarım ayrıca şahıs şirketi kurduktan sonra hangi sitelerde yer alayım sizce ?
bu avantajlar ile bu işten ekmek yer miyim ne diyorsunuz dostlar görüşleriniz benim için önemli.