-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlık Danışmanı
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba durumu size şöyle özetleyeyim çok yakın bir tanıdığım var ve kendisi petshoplara ürün tedarik ediyor toptancılık ile uğraşıyor kendisi beslediğim iki kedim için çok uygun fiyata ürünler veriyor petshopta 70 tl olan kumu 20 tlye alıyorum kendisinden.
Konuya gireyim kendisi e-ticaret ile bu ürünleri satmayı denersem aynı fiyattan bana ürün vereceğini söyledi şimdi avantajlarım şunlar kuzenimin işyerinde çalışıyorum ve aras kargo ile anlaşmamız var sattığım ürünleri kurumsal indirim ile çok uyguna kargo yapabilirim aile apartmanında oturuyorum bina bizim ve giriş katta büyük bir dükkanımız var kirada ancak arka tarafındaki depo boş duruyor oraya ürünleri stok yapabilirim eşim bir şirkette sosyal medya sorumlusu ve kendisi e-ticaret denersem makale ve görsellerde yardımcı olacak ayrıca eşimin kardeşi home office çalışıyor ve gün içinde sürekli olarak takip yapabilecek.
Şahıs şirketi için araştırmalar yapıyorum ancak şahıs şirketi işleri halledilene kadar bana önerebileceğiniz platform var mı satış denemeleri yaparım ve piyasayı az çok tartarım ayrıca şahıs şirketi kurduktan sonra hangi sitelerde yer alayım sizce ?
bu avantajlar ile bu işten ekmek yer miyim ne diyorsunuz dostlar görüşleriniz benim için önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adamla beni tanıştırsana mama toptan alayım
1 kişi bu mesajı beğendi.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
kesinlikle e ticarete girerdim ama kendi sitemi açmak ile uğraşmam direk hepsiburada gibi yerlere girerdim.
Hatta arkadaşının ulaşmadığı ilçelere gider oralarada ulaşmaya çalışırım
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sadece petshop olarak bir e ticaret açabilirsin. Eğer açamam yapamam tek olmaz diyorsan ben dahil bu sitede sana çok fazla ortak olmak isteyecek kişilerde vardır. ama en iyisi tek girmek. aracı bi e ticaret sitesinden satışını yap sermaye toparla o şekilde bi e ticaret kur. yani herşeyi oradan kazanacağın parayla yaparsan tadından doyulmaz...
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
V** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilk başta kendin site açarsan fena halde yamulursun. ilk başta n11, gittigidiyor... gibi yerlerde satışa başlamanı ve sosyal medyayı kullanmanı, satış yaptıkça müşterileri sosyal medya hesaplarına yönlendirmeni tavsiye ederim. kendi siteni daha sonra açarsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** D**
-