[SIZE=5][COLOR=#1B7CB2]FreeCloaker.com - Stabil ve Sorunsuz Cloaker Hizmeti - Otomatik Onay
[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=#E54F21][SIZE=4]Cloaker Nedir ?
[/SIZE][/COLOR]
Google ADS Cloaker olarak da bilinen Adwords Cloaker, web sitelerinin içeriğini gizlemeye yarayan bir sistemdir. Bilindiği üzere Google ve diğer arama motoru botları web sitelerini sürekli olarak ziyaret ve takip eder. Adwords Cloaker ile bu sistem ise botlara sitenin içerisinde bulunan gerçek içerikleri gizler ve farklı şeyler gösterir.

Cloaker, web sitesine giriş yapan gerçek kişilere site sahibinin gösterilmesini istediği yani sitenin gerçek yüzünü gösterir. Ancak arama motorlarına ise sitenin gösterilmek istenen diğer uyumlu (pozitif) yüzünü gösterir. Bu sistemin temel amacı;

Google arama motorlarına sitenin gerçek yüzünü göstermemek,
Arama motoru algoritmalarına göre sitenin hazır halde olduğunu göstermek,
Algoritmalardan uyumsuz içerikleri göstermemektir.
Bu yollar sayesinde web sitesi arama motorları tarafından engellenmeden yayın hayatına devam edebilmektedir. Bilindiği üzere web sitelerinin ziyaretçileri arama motorlarına yapılan sorgulamaları ile sağlanmaktadır. Organik aramalar denilen bu yöntemde Google tüm trafiğin %80’ine hükmetmektedir. Google arama motoru, kendi algoritmasına uymayan ve istemediği siteleri engellemektedir. Böylelikle siteler ziyaretçi kaybı yaşamaktadır. İşte Cloaker bunun önüne geçen bir sistemdir.

[COLOR=#EFC409][SIZE=4]Cloaker Özellikleri
[/SIZE][/COLOR]
- Cihaz Filtreleme
- Dil Filtreleme
- Lokasyon Filtreleme
- Sınırsız Tıklama
- Detaylı İstatistikler ve Raporlar


[COLOR=#C1D12D][SIZE=4]Nasıl Kullanacağım[/SIZE][/COLOR]
Size uygun olan paketinizi seçtikten sonra, satın alım işlemiyle birlikte siteye kayıt oluyorsunuz. Kayıt işleminin ve ödeme işleminin tamamlamasından sonra otomatik olarak onaylanarak paketiniz kullanıma hazır hale gelecektir. Sistemde yer alan Cloaker dosyalarını, reklama eklemek istediğiniz sitenin içerisine yükleyiniz.
Yükleme işleminden sonra sitenize giriş yaptığınızda Cloaker ile otomatik olarak oluşan sitenizi göreceksiniz. Bu web sitenizi reklam panelinize ekleyin reklam yayına başladığında panel üzerinden Cloaker yönlendirmesini aktif ediniz ve işleminiz başarıyla tamamlanacaktır. Reklam üzerinden gelen ziyaretçileriniz artık belirlediğiniz site adresine yönlenecektir.

[COLOR=#119F48][SIZE=4]Cloaker Paketlerimiz[/SIZE][/COLOR][COLOR=#119F48]
[/COLOR][CENTER]


[COLOR=#62C4E9][SIZE=4]Ödeme Yöntemleri
[/SIZE]
[/COLOR]- Kredi Kartı
- Coin ile Ödeme
- Havale (Manuel Onay İletişime Geçiniz)
- Papara (Manuel Onay İletişime Geçiniz)

[COLOR=#C1D12D][SIZE=4]İletişim[/SIZE]
[/COLOR]- [COLOR=#41A85F]WhatsApp[/COLOR] - +1 (587) 816-5059
- [COLOR=#54ACD2]Mail [/COLOR]- info@freecloaker.com

Not: Ücretsiz Deneme Paketleri için iletişime geçiniz.[/CENTER]

nacromancer adlı üyeden alıntı

Cloaker satın aldım aktif olarak kullandım kurulum esnasında gerçekten yardımcı oldu hesapda aktif ilk reklam olmasına rağmen kısıt veya herhangi bir sorunla karşılaşmadım teşekkür ederim kaliteli hizmet.