lostyazilim
tr.link

Teams uygulaması hakkında

9 Mesajlar 1.309 Okunma
lstbozum
tr.link

noralevi noralevi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.08.2021
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Sağlık Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 6 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar merhaba şirkette teams uygulaması kullanıyoruz işyerinden yakın arkadaşlarımla teams üzerinden sohbet ederken argo küfür vs. yazabiliyoruz acaba bunlar yöneticiler tarafından okunabilir mi ? araştırdım ancak böyle birşey bulamadım yazışmalarımın okunduğundan şüphe ediyorum ne diyorsunuz bilgisi olanlardan görüş bekliyorum.

wmaraci
reklam

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)
İş ahlakı diye bir kavram var. Elbette hakaret, küfür vs tanımlar iş ahlakına uygun olmayan tanımlar. Önceden iş ortamında bunlar kişiler arasında konuşulurdu, artık yazışarak telaffuz ediliyor. Elbette tüm içerikler okunuyordur. Başınız ağrıyabilir.

Xson Xson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2021
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 12 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Yayınların tekrarı yoktur. Canlı yayın sırasında okunmasını söylüyorsanız da private yazıyosanız sorun yok

• Üyelik 03.08.2021
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 6 / 8
  • Ticaret 1, (%100)

enerjiveguc adlı üyeden alıntı

İş ahlakı diye bir kavram var. Elbette hakaret, küfür vs tanımlar iş ahlakına uygun olmayan tanımlar. Önceden iş ortamında bunlar kişiler arasında konuşulurdu, artık yazışarak telaffuz ediliyor. Elbette tüm içerikler okunuyordur. Başınız ağrıyabilir.

teams uygulamasında arkadaşımla yazıştığım sohbet penceresini nasıl okuyabiliyorlar ? yani biz gün içinde günlük dille yazışıyoruz can sıkıntısından ve argo kelimeler oluyor malum erkek goygoyu ama saygısızlık seviyesinde işyerine söylediğimiz birşey olmuyor benim merak ettiğim işin teknik kısmı, okunması mümkün mü mümkün değil mi hepsi bu :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.08.2021
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 6 / 8
  • Ticaret 1, (%100)

Xson adlı üyeden alıntı

Yayınların tekrarı yoktur. Canlı yayın sırasında okunmasını söylüyorsanız da private yazıyosanız sorun yok

hocam teams uygulaması üzerinden sohbet penceresinden muhabbet ediyoruz olay bu yayın vs. dediğiniz nedir anlamadım yazışarak konuşuyoruz biz görüntülü değil

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

noralevi adlı üyeden alıntı

teams uygulamasında arkadaşımla yazıştığım sohbet penceresini nasıl okuyabiliyorlar ? yani biz gün içinde günlük dille yazışıyoruz can sıkıntısından ve argo kelimeler oluyor malum erkek goygoyu ama saygısızlık seviyesinde işyerine söylediğimiz birşey olmuyor benim merak ettiğim işin teknik kısmı, okunması mümkün mü mümkün değil mi hepsi bu :)

Umarım, umduğun kadar masumdur bu teams... dijital olan her şeyin mutlaka kaydı olur :)

Xson Xson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2021
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Programcı
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 76
  • Beğeniler 12 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

noralevi adlı üyeden alıntı

hocam teams uygulaması üzerinden sohbet penceresinden muhabbet ediyoruz olay bu yayın vs. dediğiniz nedir anlamadım yazışarak konuşuyoruz biz görüntülü değil

Görüntülü konuşma zamanı chat i demiyorsanız ,. Normal vakitde pm chatleri söylüyosanız, o chat daimi olarak kalır ve illagel yolla sadece teams ekibi tarafından okuna bilir. Sizin şirketin teams üyesi admini okuyamaz

onurozmen onurozmen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 370
  • Beğeniler 73 / 72
  • Ticaret 13, (%100)
Sohbetler sunucuda barınır. Ulaşılabilir durumdadır her zaman. Görüntülü konuşmalar ise isteğe bağlı kaydedilir.

forces forces WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 1366
  • Beğeniler 9 / 379
  • Ticaret 0, (%0)
ben şöyle söyleyeyim ,
şirket sunucularında yazışmaların tamamının kaydı var .Siz arkadaşlarınız ile yazıştıktan sonra nasıl geçmişe dönüp yazdıklarınızı görebiliyorsanız bilgi işlemdeki kişide yetkisi dahilinde yazıştıklarınızı gerektiğinde bakmak istediğinde görür .Fakat 7 gün 24 saat sizi izleyen biri yok ,ihtiyaç olursa açarlar kayıtlardan ne varmış diye bakılabilir.O yüzden şirkete ait PC lerde , telefonlarda ,dijital ortamlarda bu tür yazışma ,görüşme yapmayın .
Diyebilirsiniz ki bunu yapmaya hakları yok .İlgili davalar var sonuçlanmış .Şirkete ait mülk size zimmetlendiğinden bu şekilde izlenmek ve kayıtların gerektiğinde incelenmesine şirketin hakkı var .
Kaldı ki bazı şirketler kullanılan telefonların nereyi aradığını , ne yaptığını takip etmekle kalmayıp dinledikleri de oluyor . Tecrübe ile sabittir.Cep telefonunda whatsapp kullanıyorum yazışmaları görebilirler mi düşünceniz var ise , şirkete ait telefon ise ( evet ) görülebiliyor.Uçtan uca şifreli kimse görmez diye düşünmeyin .

Bu tür goy goy yapacaksanız kişisel PC ya da telefonunuzdan yapın iş garanti olsun .

Şu an başınız ağrımaz çünkü bir vukuat yok .

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al