lostyazilim

video,resim ve gif paylaşımı olan mizah sitesi

7 Mesajlar 1.102 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

d0lunay d0lunay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek inşaat mühendisi
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 15 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
arkadaşlar video,resim ve gif paylaşımı olan bir mizah sitesi açtım fakat sitede tazı olarak içerik girmediğimden dolayı google nin gözünde boş bir siteyim galiba bunun önüne geçmek için ne yapabilirim eklediğim resimlere falan alt bilgi ekliyorum ya da etiket. google analytics'te günlük farklı ortalama 60 farklı ziyaretçi olduğunu gösteriyor bunlarında nereden geldiğini bilmiyorum :) açalı yaklaşık 10 gün falan oldu bana verebileceğiniz tavsiyeriniz var mı acaba bu tür siteler için nasıl bir yol izlemek gerekir

wmaraci
reklam

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
İmzana site adresini eklemekle başlayabilirsin.

• Üyelik 05.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 15 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

İmzana site adresini eklemekle başlayabilirsin.

ekledim üstat

kulturelbellek kulturelbellek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 1387
  • Beğeniler 357 / 363
  • Ticaret 0, (%0)
Youtube gibi devasa bir video sitesi varken ben video sitesi açmayı mantıklı bulmuyorum bunu baştan belirteyim. Sitene gelince tasarımı kötü. Çok güzel video temaları var onlardan birini mutlaka kurmakla işe başlayabilirsin.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 15 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Youtube gibi devasa bir video sitesi varken ben video sitesi açmayı mantıklı bulmuyorum bunu baştan belirteyim. Sitene gelince tasarımı kötü. Çok güzel video temaları var onlardan birini mutlaka kurmakla işe başlayabilirsin.

haklısın üstat bende zaten video sitesi açmayı düşünmüyorum ben facebook destekli gelen videoları resimleri seçip paylaşmak için açtım siteyi. sonuçta
youtubede milyarlarca video var tutupta göremeyeceği şeyleri seçip önüne getirebilirim ya da resim olsun tasarım konusunda haklısın ben bulamadım daha doğrusu bulduklarımın en iyisi buydu yavaş yavaş düzeltmeyi planlıyorum

lordgaga lordgaga WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 3, (%100)
benim sitemde bu tarz bir site tek fark, kendi çalışmalarıma yer veriyorum. Özgün içerik girmenizi şiddetle tavsiye ederim

• Üyelik 05.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 15 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

lordgaga adlı üyeden alıntı

benim sitemde bu tarz bir site tek fark, kendi çalışmalarıma yer veriyorum. Özgün içerik girmenizi şiddetle tavsiye ederim

şimdi ben seni anlıyorumda bu işin özgünlüğü diye bişey ne kadar söz konusu olabilir ki . herkes kendi espri ve mizah anlayışına göre bişeyler paylaşır ya da yapabileceği en özgünce şey güzel bi başlık atmaktır. senin espri tarzını beğenipte paylaştıklarından hoşlanan bi kitle yakalarsan sen o sun demektir yoksa zaten bu tarz bi site beni göklere çıkarmayacağı çok belli ben bu işlere yeni başladım tecrübe kazanmak için öyle en basitinden bi yola koyuldum. yani aslında bayada bişey kattı bana şu aşamada bile

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al