BEYAZMASTER adlı üyeden alıntı
Üzerime alındığım birşey yok, olsaydı mesajınızı beğenmezdim.Olaya etraflıca bakıp daha bunun bile ayrımına varamamışsınız.
(Şimdi geri alacağım beğeniyi ayrı konu.)
Zira;
Konunun şahsımla zerre kadar alakası yok.
(Bugüne dek internetten 1 kuruş bir gelir elde etmedim, reel projelerle ilgileniyorum.
Birgün ilgilenmeyi düşünüyorum ama henüz buna vaktim yok.)
Empati yapıp;
Uzun zamanlar harcayıp, büyük emekler vererek alnının akıyla sitelerinden para kazanan kardeşlerimizin varlığını düşündüm bir an.
Onlara "çakal" denmesi kesinlikle yanlış!
Forumdaşlarınızın bir çoğuna hakaret sayılacak bir kelime kullandığınızın idrakındasınızdır sanıım...!
Yanlışınızda devam edebilirsiniz, size kalmış.
Önyargınızı, "çap"tan uzak değerlendirmenizi, daha önce hiçbir iletişimimiz olmamasına rağmen "senli benli" rahat ve saygıdan uzak üslubunuzu ve bir de
yersiz gülüşünüzü alıp çekilme erdemini gösterirseniz yerinde olur, makbule geçer "akşam akşam"!
Önceki yorumda da değişim gibi iyimserliğinizi sorgulamalısınız.
Yapmıyorsanız, yada yapılmadığını düşünüyorsanız iyimserliğinizi sorgulamalısınız.
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil... Bunun için sorgulamalısınız... Hele ki internette "bir şeyler" yapıyorsanız. Mutlak birilerinin hakkını gasp etmiş olma ihtimaliniz yüksektir.
Burada beğeni falan gibi şeyler yerine daha çok çözüm odaklı işler için bulunuyorum. Bu konuyu da gereksiz uzatmayınız. Beğenmiyorsanız okur geçer, daha da beğenmediğinizi düşünüyorsanız engeller geçersiniz. Polemiğe girecek değilim sizinle bu saatten sonra...
"Çakallık" kavramını ilk kullandığımda ironi olsun diye kullanmıştım. Yorumunuz konuyu saptırdığı için şuan bunu izah etmek durumu doğdu.