Yorumunuz için teşekkür ederim. Wordpress mağazasındaki tüm filtre eklentilerini test ettim. Bu çözümü keşfetmeyene kadar Asset Clean Up, Plugin Filter ve Plugin Organizer benim favori üçlümdü.

Fakat bu eklentilerin de, sağladığı faydanın karşılığında kaynak tükettiklerini fark ettim.

Dolayısıyla daha hafif bir çözüm ararken videoda bahsettiğim tekniği buldum.

Şuan yaklaşık 30 - 40 site üzerinde bunu kullandım ve diğerlerine kıyasla neredeyse %50 daha hafif işlemler yaptığını söyleyebilirim.

tolhur adlı üyeden alıntı

Paylaşım için teşekkürler. Gayet güzel bir içerik olmuş. Herkesin paylaşmayacagi türden bilgiler olduğu icin ayrica tesekkür ederim. Yinede biraz eleştirisel bir soru sormadan edemeyeceğim. Neden Asset Clean Up yada Plugin Filter gibi eklenti çözümleri yerine kod eklemeyi tercih ediyorsunuz? Bu eklentiler site hızına olumsuz etki etmediği gibi olumlu etki eder. Wordpress'in kolaylıklarını kullanmadıktan sonra neden Wordpress kullanalım ki? Eğer kolaylıkları reddedeceksek kullanım amacına göre sıfırdan bir script yazmak/yazdırmak veya hazır script satın almak daha avantajlı olacaktır diye düşünüyorum.