zekuda
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar ben yeni birşeyler yapmak istiyorum kendimce ne tür ne içeriğe sahip bir site tutar. Fikirlerinizi almak istiyorum 400-500 hit değilde 3k 4k hit istiyorum günlük ne kurmalıyım sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Makina Mühendisi
-
Ad Soyad
Ö** M**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sektörel çalış. Aranma hacmi yüksek ve rekabeti düşük kelime bulabilirsen bul. Ya da güncel blog kurup aşırı derecede güncel tutmalısın. Ama aşırı derecede.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öyle bir fikir olsa neden sana söylesinler ki ? :)
Eğer idare edebilir, gizliliği sağlayabilirim diyorsan yetişkin içerik video sitesi iyi hit kaldırır. Yasal olarak başın belaya girebilir tabii ki..
Onun dışında kimse burada yüksek hit yapacak fikirleri söylemez. Çünkü kendi yapar. :) :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
umutr
Project Development
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Digital Marketing
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
@Kakarotto
Bir bakımdan haklı internet ortamında webmasterler zaten sürekli bir girişim fikiri arayışı içerisinde böyle bir fikri olan çok hit getirecek bir proje bulduğunda paylaşmak veya fikri beyan etmek yerine kendi hayata geçirerek bunu geliştirir.
Tabiki size yardım etmek isteyen veya aklında bir fikir olan ve bunu hayata geçirecek durumu olmayan kişiler olabilir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Çevremdeki herkese tek söylediğim bu;
Ya uzman olduğun alanda bir site kuracaksın, ya da kurduğun site üzerine uzmanlaşacaksın. İlk seçenek daha kolaydır.
Mesela sağlık üzerine bir site açarak hem hit hem para kazanılabilir. Ama ne yalan söyleyeyim; kesinlikle altından kalkamam. O nedenle bu fikir benim için ütopik :)
1 kişi bu mesajı beğendi.