-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun uğraşlardan sonra artık sona yaklaştığım projede ilk konuyu açtım ( eksiklere rağmen)
3-5 güne tamamen tamamlanacak olan bu projemi yorumlarınıza sunuyorum.
Lütfen inceleyin iyi kötü eleştirilerinizi yapın. Şimdiden Teşekkür ederim.
Proje >>>
Ücretsiz Tarot Falı
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Software Web Design
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence bunu mobil uygulama konusunda ilerletirseniz eğer, patlama olabilir merak eden çok olur.
Software Web Design //
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
direk sayfa olarak mobil uygulama yapılabiliyormuş sanırım. açıkcası mobil uygulama ile çok alakalı değilim ama play console üyeliğim var sadece o sayfayı da uygulama yapabilirim ama sanki bir şeyler eksik gibi o yüzden konuyu açtım zaten ne olduklarını bulmak için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konu hakkında bilgim olmadığı için tutar mı,tutmaz mı bilemiyorum fakat arayüz konusunda biraz eksikleriniz var gibi daha düzenli bir arayüz tasarlarsanız olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bi halt olmaz bosuna umit etme bilgisayarla ilgili hiçbirşeyden bi halt olmaz paran yoksa saglam yatırımcın yoksa bosa kurek çekiyorsun ! Yanlış anlama istedigim makineyi üretebiliyorum kameralı box makinesini pythonda ben yazdım bedava website dagıtıyorum ne oldu ? Güya zengin olacakdım sonuc 0 şuanki aklım olsa asla bilgisayar ile ilgili bişi okumazdım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
epine adlı üyeden alıntı
Bi halt olmaz bosuna umit etme bilgisayarla ilgili hiçbirşeyden bi halt olmaz paran yoksa saglam yatırımcın yoksa bosa kurek çekiyorsun ! Yanlış anlama istedigim makineyi üretebiliyorum kameralı box makinesini pythonda ben yazdım bedava website dagıtıyorum ne oldu ? Güya zengin olacakdım sonuc 0 şuanki aklım olsa asla bilgisayar ile ilgili bişi okumazdım.
Seninle aramızdaki fark sen zengin olma çabasındasın.. Ben ziyaret edilen sevilen bir site kurma çabasındayım. Evet bilgi çok şey haklısın... Ama istenen şeyi vermek herşeydir. Haklı olduğun bir konu daha yatırımcı ve reklam konusu.. Onedio gibi bir site 10 yılda büyüdü... trendyol hepsiburada hatta yemeksepeti de aynı şekilde.. az sabrettiler az geleni siteye yatırdılar ve istediklerini aldılar. Günde 1000 site açılıyor sadece ülkemizde ve 10000 site kapanıyor. Biz hala bir şekilde devam ediyorsak en azından yolumuzdan şaşmamışız. az sabırlı ol herşeye ulaşırsın kardeşim. az sabır sadece.
1 kişi bu mesajı beğendi.