1k ya kadar olan reklamlarınız çıkılır.

Bu reklam harcaması 2 saat için geçerlidir.
Reklamınızın 2 saat için de 1k harcayacağını biliyor iseniz veya düşünüyor iseniz iletişime geçe bilirsiniz diğer türlü 1 gün de 1k anca harcama yapan reklamlara uygun değildir.

Örneğin beyaz eşya - tesisat - kuyumcu - e-ticaret vs gibi reklamlar da sorunsuz çalışmalar yaptım ve istenilen harcamayı 1 saatte rahatlıkla yaptı.

Yaptığım işlem reklam harcamasını 2 saatliğine 1k ya kadar harcama yapa bilmesine imkan sağlamak her han gibi bir limite takılmak dan.

Reklamınızı ben giriyorum. Hesap teslimi yapmıyorum. Reklamınız aktif olduğun da bilgi veriyorum ve reklamınız yayın da olduğunu gösteren Gerekli görsellerinizi iletiyorum. Reklamın tam harcaması ve istatistikler reklamı çıktıktan 2-3 saat sonra geliyor ilk önce size gerekli ekran görüntüsünü iletiyorum daha sonra isterseniz anydesk vs ile bağlanıp kendiniz de inceleye bilirsiniz.

Her hesap için ücret 300 TL dir.
Önce ödeme alıyorum.

Önemli

Ads hesapları tr hesaplar dır. Faturalandır ma limiti 50 TL dir.

Eğer çıkılan reklam 50 TL ve 100 TL de kalır ise ister ücret iadesi isterseniz de yeni reklam açılır.

Reklamınız 100 TL üzerine çıktığın da ister 101 TL ister 1000 TL harcasın para iadesi veya telafi olmayacaktır.

Bu reklam hesapların da ben 2 saatliğine 1k ya kadar harcama yapa bilmesine olanak sağlıyorum 1k yı geçtiği zamanlar da oluyor eğer hesabınız 1k harcama yapmaz ise bu benden kaynaklı veya hesap dan kaynaklı değil sizin reklamınız dan kaynaklı bir sorun dur. Bunu kabul ederek anlaşmış oluruz.

Harcama yaptırdığıma dair görüntüler aşağı da dır.

Forum üzerin den şuan 1 kişi ile çalışıyorum kendisini etiketliyorum. @tatar1453

iletişim whatsapp : 0533 032 88 91