Ağız alışkanlığı teşekkür ederim uyardığın için.
UgurXL adlı üyeden alıntı
Türk sunucu kullanıp rezil olcana mahkemelik vs olcana git al bir yabanci server ve domain yabanci birinin adına bitti, keyfine bak isteği kadar şikayet etsinler, az kafanız calışsın hanki devirde yaşıyorsunuz, film vs bilmem ne sitesi yapcaksan turkish kullanmıcan bukadar 👍
Evet biraz kızgınım anında bilgileri vermişler insan bir haber verir :D
Benim sitem full film paylaşılan bir site değil site legal bir site, sitemde paylaşılan içerik film tanıtımı için fragman kullanıldı, çoğu sitelerde filmi tanıtmak için youtubeden fragman embed kodunu kullanırlar bende aynı şekilde embed kodunu kullandım.
tolhur adlı üyeden alıntı
Youtube dediğinize göre Embed olarak eklendi bu şu demek videoyu yayınlayan kişi sizin paylaşmanıza izin verdi, bu tarz bir konu daha görmüştük geçtiğimiz aylarda şahsen bir yere varmayacagini düşünüyorum
Evet ama normalde tüm videoları youtube resmi kanallarından alırdım ancak bu videolar onlarında izin verdiği bir sitenin kanalından alınan embed kodları
Sevindari30 adlı üyeden alıntı
Vereceğiniz tek cevap şu olur onlara Youtube de herkese açık olarak paylaşılan ve site gömme olduğunu varsayarsak istediğinizi yapın
Daha önceden bu konuda dava olup bu şekilde söyleyince kazanılıyor mu tam olarak sonuç ne oluyor.
Konumuzla alakalı mı bu yorum.
LiDYASIZ adlı üyeden alıntı
Benim de film sitem var çatır çutur film yayınlıyorum. Siz nasıl enseleniyorsunuz anlamıyorum. iletişim kısmına adınızı soyadınızı mı yazıyorsunuz.
Demekki eksik bilginiz var ondan dolayı bu şekilde bir yorum yaptınız sanırım, benim site illegal bir site değil legal bir site, benim film sitem yok film tanıtım için film fragmanı kullandım fragmandan dolayı bu durumdayım film yayınlasam gam yemiyeceğimde bildiğin fragman yani adamlar bana vermesi gerekirken benden para istiyorlar