-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Garson
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1-bu bir reklam değildir
2-reklam parası felan almadım
3-müşteri olarak memnuniyetimi dile getirdim
4-bu konuyu yaşadığım tecrübeyi insanlara aktarmak için açtım
5-boş boş reklam parası alıyorsun yok ref yok bilmem ne diyip durmayın yalan yere çamur atmayın
6-memnuniyetimi ve şikayetimi burada paylaşmamda herhangi bir sakınca göremiyorum en doğal hakkımdır.kimse size zorla bu konuyu zorla okutmuyor.
7-beni mağdur eden diğer hosting firmalarının adlarını dahi yazmadım konuyu iyi okuyun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Garson
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklam felan değil arkadaşım hiç bir kar ve çıkarım yok her odeaweb müşterisi gibi aylık ücretimi ödüyorum sıradan bir müşterisiyim
REKLAM DEĞİLDİR Burda memnuniyetimi dile getirdim diye kimse bana bedava sunucu felan vermiyor veya herhangi bir ücret almıyorum gerçekten bunu neden anlamak istemiyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Garson
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ön yargılarınız sizin olsun çünkü burada ne kadar konussamda hep reklam yapıyorum gibi gözükeceğim ama oysaki alakam yok reklamla felan gerçekten insanlara laf anlatmak çok zor.Diyorumki sadece yaşadığım tecrübeyi insanlarla paylaşıyorum herhangi bir çıkarım yok nasıl bir firmadan memnun kalmıyorsunuz şikayet ediyorsunuz Bende memnuniyetimi dile getiriyorum bunu neden farklı yerlere çekiyorsunuz hala anlamış değilim arkadaş.Al mesela ovh sunucularınıda kullanıyorum onlardanda çok memnunum gayet stabil ve performanslı ne oldu şimdi ovh nin de mi reklamını yapmıs oldum :D:D:D:D