Merhaba
Ülkemizin 81 ili için vermekte olduğumuz hizmetleri tanıtacak yazılar gerekmektedir. Her makale ortalama 300 - 500 kelime. Tüm makaleler için talepler ve anahtar kelimeler taktim edilecektir. Makaleleri 5 iş günü içinde istediğimizden (gecikme olmamalı) bu işi kurumsal ve ciddi şekilde yapanlar iletişime geçsin. Al sat yapanlar, başkasının sırtından kazanmak sevdasına düşenler lütfen rahatsız etmesin. Tüm işlemler faturalı olacaktır. Faturalar ise sadece bu alanda hizmet veren kurumsallara kesilecektir. Teklif öncesi kurumsal sitenizi de taktim etmeyi unutmayın. Şahıslardan ticaret yapılmayacak. Evinde oturup yazı yazıp para kazanma niyyenti olanlara bizde iş yok. Mutlaka vergi ödeyicisi olacaksınız. Forum içi ve dışı iletişim: 0532 211 10 79 (Sabah 10 akşam 18 arası arayabilirsiniz direk)


1. Yazılar Haber - Tanıtım niteliğinde olacak
2. Haftalık 81 adet yazı alınacak
3. Kelime bazlı değil, haber bazlı ücret anlaşılacak
4. Tüm yazılarda il bazlı firma ve hizmet tanıtım yapılacak
5. Adaylardan mutlaka vergi levhası talep edilmektedir

Hafta içi her gün sabah 10 akşam 18 arası arayabilirsiniz. Buradan, yani forumdan yazılanlar zamanımız oldukça kontrol edilmektedir. Hemen dönüş olmadıysa, çekinmeyin, direk arayın. Vakit çok önemlidir.

Not: İşle alakası olmayanlar lütfen - Vaktimizi çalmayınız!
Önemli NOT: 5 lira kazanacağım deyip vaktimizi çalmak isteyenler - lütfen, ama lütfen uzak durun. Kayıplarımız - 100 x kayıplarınız olmasın.


Anlaşma sağlandı. Hayırlı uğurlu olsun deyip bu talebi kapatıyorum.