-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / K
-
Meslek
Site Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rakiplerin içeriklerinden daha detaylı ve daha bilgilendirici bir makale hazırladım. Fotoğrafları kendim oluşturdum ve bilinen seo kurallarına uydum. Sitem 285 günlük. Hiç bir makalem üst sıralarda çıkmıyor. Rekabet oranı çok düşük olan makalelerde bile üst sıralara çıkamıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sitenize backlink çalışması almayı deneyin yükselmeniz için daha detaylı olucaktır. Tüm sosyal medya platformlarında (pintrest,twitter,facebook) paylaşıp linkleyin yükselmenizde ve google da ön sıralara çıkmanıza yardımcı olucaktır.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / K
-
Meslek
Site Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tüm sosyal medya platformlarında linkleri paylaşıyorum. Ama pek etkisi olduğunu söyleyemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
backlink uygulayarak denemeye başlayabilirsin. eğer isterseniz sitenizi pm üzerinden atarsanız bir göz gezdirip yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Teknoloji Haberleri Sitesinden 🔥 Tanıtım Yazısı 🚀 Satın Al! > https://bit.ly/3xzclQd
AdsExpert
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Google Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Girilen içeriklerin iyi bir sıralama alabilmesi için yapmanız gereken yatırım doğrudan domain otoritesi olmalıdır. x anahtar kelimeye değil, domain ismiyle ana domaine backlink alın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ana domaine backlink alınmaz, domain otoritesi konusunda doğru ancak site ana domain üzerinden iş yapmak istiyorsa yani ziyaretçinin işi ana sayfada ise ana domaine backlink alınır. Anahtar kelimelere aldığınız backlinkler domain otoritenizi zaten arttırır. Backlinkleri toplu paketlerden almayın. Arkadaşın paylaştığı gibi yerlerden forumlardan vs alın. Bu konuda bilginiz yoksa araştırma yapın. Zaman lazım. Ayrıca iç SEO durumlarınızı bilen birisine kontrol ettirin sorun varsa düzelttirin. Aklıma gelenler bunlar şuanlık.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Tek bir sebep söylenemez. Bir çok faktör analiz edilmeli. Daha sonra ise görünür olmanız için strateji belirlenerek planlı şekilde uygulanmalı. Hevese gelip hemen geri bağlantı almayın. Önce sorunu anlamaya çalışın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Otorite denilen bir olay var. Dilerseniz siz en iyi içeriği üretin site otoriteniz yoksa o yazı üst sırada çıkmayacaktır.
Tabi bu rekabetin zorlu olduğu kelimelerde geçerlidir. Rekabet düşükse ve dediğiniz gibi gerçekten çok iyi içerik üretiyorsanız problem alan adının mazisi olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Özelden site adresini verirseniz ücretsiz analiz ve beraberinde bazı taktikler verebilirim.
İyi çalışmalar
1 kişi bu mesajı beğendi.