-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hostingall.net kullanıyorum ayda 21tl veriyorum yaklaşık 30 web sitem var jet gibi :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
68136
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hostlab bana çok uzak bi firma. Kesinlikle çalışmam
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ISS
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben Reseller Hosting Kullanıyorum Hostlab'dan, Gayet Memnunum Hiç Sorun Yaşamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hostlab görevleri olmamasına rağmen yine de birçok konu da kullanıcılarına destek sağlayan bir işletmedir. Reklam yapmak gibi bir amacımız yok birçok projede kendileriyle çalıştık. Sorunun sizden kaynaklı olmadığını düşünüyorsanız iletişime geçin. Mutlaka size gerekli açıklamayı yaparlar.
Deae
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kaç lira verdiğinizin bir önemi yok kampanya vardır o fiyata denk gelmiştir. Sponsor olur firma bedavaya da host verebilir. Bu durum sizi süründürmesini gerektirmez yada host hizmetinin yavaş olmasını haklı kılmaz. Bizde e-ticaret sitemiz için 15 gün kadar önce hostlaba geçtik, az önce destek talebi açtım 2.kez, sürekli bir yavaşlık ve devam eden şekilde sayfa geçişlerinde takılmalar oluyor anlık. Ara ara da sayfa hiç açılmıyor ve bu web sitesi taşınmıştır yada kalıcı olarak silinmiştir gibi saçma uyarılar veriyor. Bir e-ticaret sitesi için müşterilerce hoş karşılanmayacak bir durum. Umarım çözüm üretirler de hostlab maceramız hüsranla bitmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
19 liralık bir hosting paketi, WordPress'den daha çok statik bir HTML siteyi barındırmak için yapılmıştır diye tahmin ediyorum. WordPress ilk kurulum yapıldığında yani boş haldeyken yavaşsa o zaman hosting firmasıyla bir görüşün. Aksi halde, dolar kuru katlayarak ilerliyorken yavaşlığın temel sebebi paketinizin düşük boyutlu olması olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Hosting
-
-
Ad Soyad
N** S**