Kakarotto adlı üyeden alıntı

Eğer vTunnel, kTunnel gibi bir şey yapacak olsaydınız, hazır scriptleri ve özel uygulamaları w*rez sitelerde dolaşıyor. Tam olarak nasıl bir şey yapacağınızı bilmiyorum ama genel olarak özel sunuculara vs. ihtiyacınız var. Buna daha çok proxy sunucusu olan kişilerin cevap vermesi daha doğrudur.

Gelelim proje kısmına.
Eğer yapabilecek bir bilgi birikiminiz yoksa bir proje "kesin tutacak" gibi bir kesinlikle anlatılmamalı. Ancak bulduğunuz projeyi yapacak bilgi birikiminiz varsa tutabilir. Sizin aklınızdaki projeyi başkalarına anlatmanızla, anlattığınız kişinin anlamış olduğu proje birbirinden farklı olur, çelişki doğar tutmaz. :)


Haklısınız ama mantığı basit bir şey yani. Şöyle, vekil sunucu olarak benim sunucularımı kullanıcı girecek. Sonra hangi siteye girerse girsin benim proxy sitem önüne çıkacak. Bu site vtunnel vb. şekilde olabilir. Site içindeki adres yazma yerine girmek istediği siteyi yazdığında http://proxysitesi/browse.php?url=http://girmekistediğisite adresine yönlendirecek. Daha sonrada o adresten istediği siteye ulaşacak.

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Microsofttan pm gelse inanma bak burada tecrübe konuşuyor :)


Haklısın hocam o zaman tutacak gibi olan proje diyelim :)