tr adsense hesabına sahip olduğunuzdan dolayı tl olarak görünüyor. çevirilmiyor hocam. ancak bu kazancınızı etkilemez 0.4 kuruş olmasaydı onun dolar hali gözükecekti muhtemelen yine de ingilizce içerik için az bir miktar kesinlikle eğer tıklama değerli ülkelerden geliyorsa. ben de merak etmiştim bu konuyu başka bir forumda kazancı etkilemediği yönünde bilgilendirmişlerdi. bide şöyle bir şey var, adsense onayınız yeniyse zamanla oturur ilk başlarda bir kilit mevcut oluyor yüksek tbm oranlarına karşı. belli bir tıklama aldıktan, zaman geçtikten sonra kazancınızın stabilleşeceğini düşünüyorum adsense onayınız yeniyse.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için evet daha dün onaylandı ileriki zamanlarda tecrübelerimi muhakkak paylaşırım sizinle 200₺ kilit mevcut şuan.Eğer ingilizce blog açmayı düşünüyorsanız ölümsüz içerikli bir blog açmanızı öneririm.Benim yemek tarifi üzerine yemek tarifleri hiç bir zaman değişmez mesala haber nitelikli içerikler ileride zamanla değerini kaybeder.Bu mantık üzerine içerik bulursanız daha güzel kazançlar sağlayabiliriz.Tabiki de kazanç birinci sırada değil sevdiğimiz iş gibi sevdiğimiz konuda yazmalıyız.Ben yemek üzerine araştırmayı okumayı tatmayı yapmayı çok severim hem zevkle yazıyorum hem belki ek gelir olur gibi gibi