Sadece 5 Site İçin - Tek Paket - 10 Yıllık İnternet Tecrübesi İçerir


10 yıllık internet işleri, 3 yıllık makale yazımı ve kendi sitelerime editörlük tecrübelerimle web sitelerinize kaliteli yazılar hazırlıyorum. Sağlık sektöründeki siteleriniz için ise özel paketimi hazırladım. Uzun yıllar sağlık tecrübesi edindiğim için fiyatı normal pakete göre farklıdır. Editörlük kapsamında sitenizin ihtiyacı olan her şeyi tek pakette sunmayı hedefliyorum. 2022 KPSS gireceğim, sınava henüz 10 ay olduğu için kurs ücreti, kitap masrafları, son 4-5 aylık cep harçlığı çıkartma amacı güdüyorum.



Daha önce yazdığım, tecrübe edindiğim konular:

- Sağlık*
- Kripto para
- Haber
- Ekonomi
- Oyun
- Teknoloji
- Yemek tarifleri
- Ek olarak belirttiğiniz konuda birkaç saatlik çalışma ile benzersiz yazılar üretilir.



Tek Paket Editörlük Hizmeti


  1. Günlük 1 adet 300-350 kelime içerik girişi

  2. 1 adet görsel eklemesi

  3. Başlık ve anahtar kelime analizi

  4. Hit getirebilecek konulara yönelik çalışmalar

  5. İsteğe göre sosyal medya paylaşımı (sitenizin twitter ve facebook hesabı yoksa açılıp biraz takipçi kasıldıktan sonra paylaşım yapılır)


Aylık Ücret : 800 TL (WHATSAPP YOLUYLA 'WMARACI' YAZANLARA 50TL ÖZEL İNDİRİM UYGULANIR)


Ücret neden fazla ?

- Bahane sunulmaz. Hastalığa karşı her zaman elimde 2 günlük makale hazır olur. İnternetim gitse bile bir kafeteryaya gidip bağlanabilirim. Elektrik giderse ucuz da olsa yeni aldığım laptop 4 saate kadar şarj süresi sunuyor.

- Asgari ücrete oranlayarak günlük maksimum 5 adet site editörlüğü almayı planlıyorum.

- Siteniz için her gün 10-20 dakika değil en az 1,5 saat emek verilmektedir.

- Başlık, anahtar kelime analizi, görsel eklenmesi, sosyal medya paylaşımı sadece ekstra bir ücret olarak karşınıza çıkabilir.

- Kısacası sitenizle efektif bir şekilde ilgileniyorum.

- 300-400 liraya editörlük yapıyor olsam 10 siteyle anlaşmam gerekir. Site başına günlük 20-30 dakika kalıyor bu da sitenizle ilgilenemeyen bir editör haline geliyor. Hatta başkasına makale yazdırıp ekleyen kişiler var. Muhatap olacağınız kişi direkt olarak ben olacağım.



Özel Paket (Sağlık*)

Sağlık alanında günlük 1 adet 350-400 kelime içerik girişi
1-2 adet görsel eklemesi
Başlık ve anahtar kelime analizi
Hit kazanmaya yönelik çalışmalar
İsteğe göre sosyal medya paylaşımı (sitenizin twitter ve facebook hesabı yoksa açılıp biraz takipçi kasıldıktan sonra paylaşım yapılır)
4 yıl ATT, 2 yıl Paramedik okudum. 6 ay devlet hastanesi, 6 ay 112 acil, 1 yıl özel hastane tecrübem bulunmaktadır. Toplamda 8 yılı aşkın sağlık sektörü tecrübesine sahibim. Sağlık alanında makale ücreti bu nedenle değişkenlik göstermektedir.
Aylık Ücret : 1100 TL (WHATSAPP YOLUYLA 'WMARACI' YAZANLARA 100TL ÖZEL İNDİRİM UYGULANIR)



Alınacak iş sayısı 5/4
İletişim: PM - Whatsapp: 053060435sıfıryedi





Örnek makaleler kopya içermemesi için devamı noktalı şekilde atılmıştır.



ÖRNEK MAKALE





Avax Nedir ? Geleceği Projeleri Fiyat Tahmini

Avalanche yani kısa ismi ile AVAX kripto para dünyasında adını son zamanlarda çokça duyurmaktadır. Son günlerde AVAX coin projeleri ve geleceği hakkında araştırmalar artmıştır. Bizler de Avalanche hakkında derinlemesine araştırmalar ve yorumlar ile sizlere bu coinin hem geleceğini hem de projelerini tanıtmış olacağız. Coinmarketcap verilerine göre 560 bini aşkın kişinin izleme listesinde yer almaktadır.

Avax Nedir ?

Avax merkeziyeti olmayan ve Türklerin projesi olan bir kripto para birimidir. Avalanche alt yapısına aittir. Diğer kripto para birimlerine de benzemektedir. Fakat yatırımları ve projeleri ile diğer kripto para birimlerinden ayrışmıştır. İlk zamanlar kurumların parasını ............................

Avax İlk Çıkış Fiyatı

Şu anda binlerce liraya satılsa da Avax’ın ilk liste fiyatı 20 Türk Lirası seviyelerindeydi. Ortalama 20-22 Türk Lirasından alım satıma başlayan avax an itibariyle 111 Dolar yani 1823 Türk Lirası seviyelerinde. Ayrıca toplam arzı 395 milyon seviyelerinde olması bu coinin yatırımcılarına .................................

Projeleri Nelerdir ?

Çevre dostu bir kripto para olmak ve enerji tüketimini azaltmak.
Hızlı ve etkin bir ağ zinciri oluşturmak ve bunu dünyaya yaymak.
.................................
Avax Arz Durumu ve Fiyatın Etkilenmesi

720 milyon maksimum arza sahip olması yatırımcıların dikkatini çekmektedir. İlk zamanlarda toplam arzının yarısı ile dolaşıma katılmıştır. Topluluğuna çok büyük bir önem veren Avax ortak kararlar ile arzın artırılıp artırılmayacağına kararlar vermektedir. Madenciliği yapılmadığı için maksimum 720 milyon arzı olması ideal bir durum olmakla beraber arzın sürekli olarak artırılmaması da olumlu bir etki olarak karşımıza çıkıyor. Arzın ortak karara bağlı hareket ettirilmesi sayesinde...................

ÖRNEK MAKALE - 2



Vanspor Token Nedir Nasıl Alınır Geleceği

Vanspor Token 3 Aralık 2021 yılında Bitexen borsasında ön satışa çıkarılmıştır. 2 milyon 600 bin arza sahiptir. Erc-20 Ethereum altyapısıyla üretilmiş bir hizmet tokendır. İlk çıkış fiyatı 1.65 Türk Lirasıdır. An itibariyle 8.91 Türk Lirası seviyesinden işlem görmektedir. Kulübün taraftarları ve kripto para yatırımcıları için piyasaya çıkmıştır. Vanspor token .........................

Vanspor Token Nasıl Alınır

Bitexen borsasına üye olunarak saniyeler içinde Vanspor token alabilirsiniz. Bitexen’e üye olduktan sonra para yatır ........................

Van Token Olumlu Yanları

Kulübün üst liglere çıkma ihtimali
Her gol atıldığında 650 token yakılacak
Vanspor ligi ilk dört sırada tamamlarsa 20 bin token yakımı yapılacak
Şampiyon olduğu taktirde.......................................
Vanspor Token Olumsuz Yanları

Düşük bir ligde bulunması
............
Vanspor 2. Lig kırmızı grupta mücadele etmektedir. Bir üst lige çıkması durumunda token fiyatı ........................