1. Henüz olgunlaşmamış incirin sütü lazım. Bu mevsimde bulunmaz artık geçti. İncirin sütünü damlatın, 12 saatte bir tekrarlayın ve elinizi yıkamayın, hatta siğili sarın. Bir süre sonra siğil düşecektir. Bu adımı önermiyorum çünkü canınızı acıtıyor ve incir sütü siğil çevresindeki sağlıklı deriyi de çürütüyor.

2. Asit ile yok edebilirsin. Eczanelerde satılıyor. Siğilin etrafına krem sürüp asidin deriyle temas etmesine izin vermeden üzerine damlatıyorsun. Bunu da tavsiye etmem. Eğer siğilin alt tarafında senin göremediğin boşluklar falan varsa asit o boşlukları dolduruyor ve günlerce canını yakıyor. Gerçi bu durum siğilin geçmesini hızlandırıyor ama olsun.

3. Soğuk yanığı. Arkadaş bahsetmiş, doktora gidiyorsun, doktor siğili soğuk bir sprey ile donduruyor. Donan siğil bir süre sonra yok oluyor veya baya kanlı bir şekilde düşüyor. Tavsiye edebileceğim bir yöntem.

Her ne olursa olsun, Siğil insan vücudunun HPV virüsüne karşı dirençsizliğinden oluşuyor. Vücut direncini arttırmanı öneririm.

Hoca işini hiç bilmiyorum. Mutlaka yüreğinde gerçek din değerleri taşıyan insanlar vardır ama bana şu anda hepsi safsata gibi geliyor.