MutlulukNerede adlı üyeden alıntı
Hocam sitenize blog bölümü yoksa oluşturun varsa makaleye yüklenin. Günlük 50 100 makale hatta daha fazla girin bu şekilde hem index hem de hit bakımından çok kazancınız olur. Yardımcı olmamı isterseniz konu başlığı ile birlikte iletişime geçin.
Hocam yazmıyacam diyorum ama kendimi tutamadım şimdiden kırıcı olursam affola.
Basit bir hesap yapalım mı sizle ?
50-100 makale demişsiniz ortalamasını alalım
75 Makale demek.
Kaç dakika arayla paylaşacagnızı hesaplıyalım.
1 gün 24 saat * Her saat 60 dakika = 1440 Dakika
1440 Dakika / 75 makale = 19 Dakika da 1 makale bunu kenara yazalım.
Her gün 75 makale * 1 ay 30 gün = 2250 Makale eder. Bunu da bir kenara alalım.
Sizin dediklerinize göre her ay google de 2250 index alması lazım sitenin. Bunları da koyun kenara
Eğer sitenizde kullanıcılarınıza bildirim gönderiyorsanız 24 saatte 75 bildirim hiç bir kullanıcı istemez ki buradan bir eksi yersiniz. Bu da size hem seo anlamında hemde kullanıcı anlamında sıkıntıya sokacaktır. Düşünsenize 20 dk da bir telefonunuza mesaj geliyor bildirim geliyor kendinizi koyun kullanıcı yerine bence direk engellersiniz siteyi. Bunun seoya zararını size kısaca açıklıyayım kullanıcı sitenizi engellerse ister istemez o kullanıcının aramalarında çıkmayacağınız gibi o kullanıcının çevresindeki kullanıcılarda da dolaylı olarakda olsa etki etmiş olacaksnız. Bunun dönüşümü de sizi spama kadar götürecektir.
İşin bir başka boyutuna gelelim her gün 75 makale için ciddi emek isteyecektir ki bunu yazdırdıgınızı varsayalım en az 300 kelime yazdırın.
100 kelimesi 2.5 TL den * 75 makale = 562 Lira yapar * 1 ay yazdırdığımızı varsayalıım 16 000 TL yapar.
Bu sitenin host vs masraflarını eklemeyecem bile bu sitenin size en az 20 bin ile 30 bin kazandırması lazım gerekir ki o da muamma keza en az 1 sene cepten yersiniz ki bu da şunu gösterir bu iş için ciddi en az 100 bin TL kenarda paranız olması gerekir.
Bunu kalkıp insanlara öneriyorsanız bu yolu o kişinin ek geliri olan 7*24 boş olan bir insan olması gerekir ki burada da çoğu insan ek iş olarak yapmaya çalışıypr bu işi.
Ben buraya uyku tatil vs eklemiyorum girmiyorum da o konulara.
İşin bir de google tarafını da inceliyelim isterseniz yeni bir site bu kadar içerik girişi yaptığı için spama gidebilir, google de index banı alabilir, ve bir çok olumsuz durumla karşılaşabilirsiniz.
Yani nerden tutsak elde kalıyor bu dedikleriniz.