-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Marketing
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konu silinebilir ihtiyacımı hallettim
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Reklam ve seo hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam 2020 ye kadar bu işin içinde sıfır yazılım ve bot uretımı yapıyordum ve büyük bır kaç sıteye destek hızmetı verıyordum isteklerınız göre fiyat artar casıno slot tombala olucakmı tüm bahıs oyunlar olucakmı vbenzeri gibi piyasada ************** cok bu işte bence iyi araştırın derım hayırlı arayışlar hocam
oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Çift hane derken 40 - 50 lira gibi mi aylık kiraları bin iki bin Tl arası bir siteyi onlarca kişiye kiralama imkanı varken o paralara bu işi kimse yapar mı ? Ayrıcı bu iş normal site değil ilk başta yasadışı arkadaşımızınız dediği gibi direk girmeye kalkarsanız muhtemelen çok miktarda para kaybederseniz yapabilen 3 kişi varsa ************** 100 tane var.
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Reklam ve seo hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam suan turkıye girişleri kapalı olduğu ıcın aksam pcıden bakıcam ama yıne söylüyorum geçen sızın gıbı bır musterıye çift hanelı rakam vermedım 3 hanelı full sıstem verdım fıyat suanlık ekıbımız baska ıse yoğunluk verdık bu sektorde olmıycam artık size önerim yabancı firmalara yogunlasın
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Marketing
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana yardimci olursaniz 3 haneli rakam size ödeyebilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Reklam ve seo hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam ben sektörden elımı ayağımı cektım pıyasada düşünün kaç adet warez scrıpt var yüzde 80 musterılerımden çalıntı yenılerını ise müşteriler ile anlaşma yaparak calısyorum FTP vermıyorum ufak soruna bıle bakıyorum fiyatta anlaşarak bu piyasada barınmanız İçin gerekecek para yazılımdan sonra kazananlara verılendır size kar bırakacak canlı casıno slot ve tombala bahıs hep batırır hocam