Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

Katılıyorum....

''Genel Yanıt:
Ekle kaldırda program neden gözükmeyebilir güvenlik önlemi olarak bunu yapmış olabilirler başka bir yerden kaldırılabilir...Antivirüste yaşadığınız sorunları başka antivirüste de yaşayabilirsiniz,PC ve prgramlar arasındaki bir takım sorunlar nedeni ile bir çok kez en güvenilir en kaliteli programlarda da anormal sorunlar ile karşılaştım programdan önce işletim sistemimizi ve bilgisayarımızı düzgün kullanıp kullanmadığımıza bakalım derim arkadaşlar..''

Aynen öyle , en iyi antivirüs programları bile bazen hata veriyor.Kaldı ki kaç yıllık geçmişleri var , binlerce dolarlık yatırımlar ile bu hale getiriyorlar programları.Ama yinede TürkAntivirüs'ten pek artıları yok.Yıllardır üniversitelerde bilgisayar ile ilgili bölümler var kaçı çıkıp böyle bir program yapabildi ? Yani bu çocuklara sahip çıkmamız gerekiyor , arkalarında durmamız gerekiyor.

Birde hala XP kullanıp , hiçbir yamayı kurmayan güncelleme yapmayan kişiler,böyle programlara yorum yapmasınlar mümkünse.Zaten en iyi antivirüs programını bile kursalar yetersiz kalacaktır.

---Virüslerin %80 'i XP sistemini etkiliyorken , W7'DE %17 civarlarında.Bu da demek oluyorki her şeyi antivirüs programlarına bırakmıyacağız.Düzgün güncelleme yapar , sistemlerimizi sürekli yenilersek virüslerden büyük oranda korunuruz.