tr adsense hesabına sahip olduğunuzdan dolayı tl olarak görünüyor. çevirilmiyor hocam. ancak bu kazancınızı etkilemez 0.4 kuruş olmasaydı onun dolar hali gözükecekti muhtemelen yine de ingilizce içerik için az bir miktar kesinlikle eğer tıklama değerli ülkelerden geliyorsa. ben de merak etmiştim bu konuyu başka bir forumda kazancı etkilemediği yönünde bilgilendirmişlerdi. bide şöyle bir şey var, adsense onayınız yeniyse zamanla oturur ilk başlarda bir kilit mevcut oluyor yüksek tbm oranlarına karşı. belli bir tıklama aldıktan, zaman geçtikten sonra kazancınızın stabilleşeceğini düşünüyorum adsense onayınız yeniyse.
Hocam az hitli bir sitem var. Bgbg 0.05 kuruş oluyor ama 500 görüntülenme için kazanç yansıtmıyor. Ertesi gün bir 500 daha alındığında bu veya buna benzer bir tutar yansıtıyor mu? Günlük kazanç bırakmıyor çünkü. Bir kuruş da olsa motive edici olabiliyor.
Bir diğer sorum da reklam inceleme merkezi ne işe yarıyor tam olarak? Etkili nasıl kullanılır? Benim adsensem de yeni. Site kategorisinden çok bağımsız reklamlar gösteriyor genellikle. Kategoriye bağlı olsa kazanç elde edebileceğimi düşünüyorum. Kişiselleştirilmiş reklamlar açık.