Arkadaşlar Bodrum'da web tasarım ve sosyal medya yönetimi yapan ajansım var adresi de bu https://www.broajans.com/bodrum-web-tasarim daha önce domain yanındaki sayfa ismi farklıydı.

Örneğin bodrumda-web-tasarım diyelim. Sonra sayfayı taşıdım eski linki 301 yönlendirmesi yaptım. Google console'dan eski linkin geçici iptalini sağladım. Yeni sayfaının dizine eklenmesini istedim.

Eskiden Google sıralamasında ilk sayfada yer alan domainim. Şuan hiç yer almıyor. :cry: 20 gündür uğraşıyorum. Yapılabilecek her şeyi denedim. Benzer şekile sosyal-medya-yonetimi ve fotograf-video-cekimi sayfam da dizine eklenmedi. Ancak google aramalarında en azından ana sayfa da çıkıyor.

Bazı sayfalarım Google console'da 'keşfedildi' bölümünde duruyor bazıları 'tarandı' bölümünde. Ama dizine eklenen site haritamdan sadece 14 sayfa var. Oysa site haritamda 30 tane sayfa var.

Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Ana domainim https://www.broajans.com adresidir sorun yaşadığım anahtar kelime bodrum web tasarım anahtar kelimesidir.

Teşekkürler