Merhaba;

Arkadaşlar artık hayatın gerçeklerini yavaş yavaş anlamaya başladık.Bizden büyük olan abilerimiz önceleri;

-Geç kalmayın bir an önce kendinizi kurtarın.

derlerdi ancak biz pek aldırış etmezdik.Daha yaşımız genç üniversite sınavına daha girmedik.Ancak bugün şehir dışından gelirken kenar mahallelerde oturan benden küçük kardeşlere baktım,insanların yaşamına baktım ve gerçekten şükrettim.Yalnız hayatı oralara bakınca daha iyi anladım.Belki biz oralarda oturmuyoruz ancak onlar yerine kendimizi koymalıyız...

Oralara baktıkça artık yaşın geldiğini ve vaktin geçmek üzere olduğunu anladım.Çok geç değil belki daha 1-2 senem var ancak olayın farkına vardım diyebilirim.Bu bağlamda artık wmaraci.com ve diğer bir çok webmaster forumuna artık çok nadiren gireceğim ve kendimi derslere vereceğim.Bu şekilde olmuyor çünkü gerçekten en büyük şans elimizdeyken kendimizi yetiştirmeliyiz bunu anladım.

Kendinize çok iyi bakın.Ara ara uğrayacağım bu aralar buralardayım ancak 1 hafta sonra artık %80 zor gireceğim ve zor da olsa kendimi derslere vereceğim.Anne-baba emeği boşa gitmesin arkadaşlar.Besledi büyüttüler onlara karşı en büyük ödevimiz bence bu olmalı...

Hepiniz kendinize çok iyi bakın ve hakkınızı helal edin...

Not: İnceleme yaptığımız sitelerin bazılarının raporları teslim edilmedi.Onlar 1-2 hafta içerisinde teslim edilecek.İçinizi ferah tutunuz...

Saygılarımla,Kolay Gelsin...

"Hayat gerçekten çok zor arkadaşlar... Çokkk"