Herkese merhaba,

Daha önce start up projemiz için yatırım aldığımızdan ve bir yazılım şirketi ile çalışmak istediğimizden bahsetmiştik. Bu konu hala geçerlidir.

Konuya ilişkin de bir süredir görüşmeler için seyahatlerimiz oldu. Bazılarıyla görüştüğümüzde maalesef istenilen rakamlardan ötürü çalışmak nasip olmadı.
(Onlarla çalışmakta da çok istekliydik sahidenn...)

Biz istiyoruz ki; işini iyi yapan, kendini kanıtlamış, her istenileni yapabilecek tecrübeye sahip, güvenilir ve sağlam referansları olan yazılım şirketleriyle görüşmek ve iki tarafında memnun kalacağı rakamda orta yolu bulmak ve çalışmaktı.

Bize sunacakları hizmette; hiç bir iş birlikçi ortaklarının hizmetlerini projemize entegre bir sistem gibi eklemelerini istemiyoruz. A'dan Z'ye her şeyi kendilerinin yazabileceği, güvenilir, sağlam referanslara sahip bir yazılım şirketiyle çalışmak istiyoruz.

NOT: Bu konu üzerinden bizimle irtibata geçmenizi öneririz. Mesaj kutusunun doluluk oranından kaynaklı göndereceğiniz ve/veya gönderdiğiniz mesajlara ulaşmamız mümkün olmayabilir. O nedenle size bu konu altından ulaşacağız.

Hoşçakalın. İyi forumlar...