Hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir tasarım olmuş. İşte aradığımız tasarım bu :)
WM Aracı Yenilendi! |
193 Mesajlar | 34.001 Okunma |
Hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir tasarım olmuş. İşte aradığımız tasarım bu :)
mehmet01 adlı üyeden alıntı adlı üyeden alıntı
Çok fazla mobil uyumlu değil malesef. Butonlar, simgeler vs. çok büyük ve ekranı kaplıyor.
Mesela yorumların altındaki beğen ve alıntı butonları çok büyük. Yorumların üzerindeki yoruma ait tarih-saat yazısı da çok büyük. Yorumlar bunların yanında ufak kalıyor ve asıl göze çarpan şey bunlar oluyor. Haliyle göz yoruyor. Yorumları rahat seçemiyor ve okuyamıyorum. Bilinçaltım otomatikmen daha büyük olan yazı ve butonlara odaklanıyor
Hepsini ve daha fazlasını revize ederek mobil versiyonu daha kullanışlı hale getireceğiz. Önerileriniz için teşekkürler.
Deneyim demeyin, deneyin!
Script xenforo mu? @Pasa
hayırlı olsun gerçekden cok güzel emekleri geçenlere teşekkürler yep yeni bir wmaraci ile ileriye dogru
Yazılım ve tasarım tamamen özgün her hangi bir CMS yapısı kullanmadık. Sizleri bekletmemek adına beta olarak yayına açtık. Gördüğünüz hataları aşağıdaki ana konu üzerinden bildirebilirsiniz.
https://wmaraci.com/forum/wm-araci/yeni-wm-araci-tespit-edilen-sorunlar-684269.html
Mesaj 3 defa düzenlendi. Son düzenleyen: UtkuBrs (24.01.2022 18:49)
@Pasa Hadi hayırlı olsun :)
Yeni tasarımın ve yazılımın harika olmasını geçtim tamamen kendinize özgü olması ayrıca hayran bıraktı. Uzun süredir forum çok canlı sayılmazdı artık yeniden çok güçlü bir noktada olacak diye düşünüyorum :)
Google'a "wm" yazınca ilk sırada çıkmanız ve bunu özgün yazılım ve tasarımınızla yapmanız etkileyici.
Hayırlı uğurlu olsun. Ben gerçekten çok beğendim.
elinize sağlık çok güzel olmuş