@gaometri paylaş butonundaki sorun çözülmüştü, bildirimin için teşekkürler. Mobildeki kayma sorununu not aldım, çözeceğiz.

 

@CraftCash yukarı taşıma sorununu not aldım, gidereceğiz. Email bağlantılarını kontrol ediyorum.

Eski özel mesaj sistemi ile yenisi yapısal olarak tamamen farklı. O yüzden içerikleri yaşımak yerine temiz bir başlangıç yapmayı tercih ettik. Fakat ihtiyaç halinde eski özel mesajlara erişim için eski sistemi bir subdomain altında erişime açacağız.

 

@BgMuhendis konuları listeleme butonu çalışıyor aslında. Fakat çerezleri temizleyip kontrol ettikten sonra sorun devam ediyorsa tarayıcı bilgilerini iletebilir misin? Profile konu sabitleme özelliği şu anda yok. Fakat kısa süre içinde hazırlayıp kullanıma açacağız.

 

@BatuhanAktas11 evet aşağıdaki şekilde aktif edeceğiz:

 

 

 

@emrealtlr sorunla ilgileniyoruz. çözülünce bilgi vereceğim.

 

@wolqen eski özel mesaj sistemi ile yenisi yapısal olarak tamamen farklı. O yüzden içerikleri yaşımak yerine temiz bir başlangıç yapmayı tercih ettik. Fakat ihtiyaç halinde eski özel mesajlara erişim için eski sistemi bir subdomain altında erişime açacağız.

 

@nebiozkan  yazışma sırasında kullanıcı adı tıklanabilir durumdaydı. Fakat üstteki avatarı da yönlendirdik. Yeni Özel Mesaj'a da link verdik. Doğrulanmış profil ikonuna da tooltip ekleyelim.

 

 

 

 

@Gunesibrahim not aldım, sorunu gidereceğiz. Bildirim için teşekkürler.

 

@MErdeM43 , @jessica123 sorundan haberdarız, gidereceğiz. Bildirdiğin için teşekkürler.

 

@yunusemresak  yeni sistemde bbcode kullanmıyoruz. vBulletin'deki bbcode kullanımları da sağlıklı bir standarda sahip olmadığı için bbcode dönüşümü sancılı geçti. Bu aşamada bazı linkler atıl durumda kalmış olabilir. Konular güncellendikçe sorun giderilmiş olacak.

 

@Abdullahx  linklerle ilgili bir revizyon yapalım. /pm 'deki 3 nokta şu anda işlevsiz. Konuşmadaki kullanıcı adı tıklanabilir durumdaydı. Fakat üst kısımda avatarını da yönlendirdik. Bildirimlerin kontrolü, güncellenmesi internet kullanımına bir yük yaratmaz. Ayrıca üst menüdeki ayarlardan bilirimler pasif hale getirilebilir. İlgin için çok teşekkürler.

 

@enerjiveguc bildirim için teşekkürler. bu alanlara listelenecek kategorileri revize edeceğim.

 

@erdoganurcu kesin eşleşme için "google cloud" araması yapabilirsin. Bunun gibi birçok kısayol mevcut arama motorunda. Ayrı bir konu ile bu detayları paylaşacağım. Ayrıca arama sayfasında da bu gibi kısa yollara dair ipuçları eklemek üzere not alıyorum. Yeni konu açma pratikliği konusunda direk kategoriyi seçtirmekle ilgili kesinlikle haklısın. Fakat çoğunlukla bile isteye alt kategoriye girmeyip ana kategoride konular açılmasını azaltmak azaltmak adına faydalı olacağını düşünüyorum. Diğer yandan bu kullanıcıya yarattığı iş yükünü azaltmak için bir çözüm düşünelim. Bildirimlerin için teşekkürler.

 

@umedya düzeltiyorum, bildirimin için teşekkürler.

 

@lukama forumun tamamı ve her kategori için okundu say butonu oluşturalım. Öneri için teşekkürler.

 

@erdoganurcu bilgilerinizi güncelleyip doğrulamayı tamamlamışsınız sanırım.

 

@ŞafakÇALIŞKAN sorunu inceliyoruz, kısa sürede gidermiş oluruz.